Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Kelantan vs Lions 23 Mei 2015

Siaran Langsung Kelantan vs Lions 23 Mei 2015

Siaran Langsung Kelantan vs Lions 23 Mei 2015. Saingan Final Piala FA 2015 akan menemukan Kelantan vs Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil. Ramai peminat bolasepak negara menganggap perlawanan akhir ini sebagai pertemuan Malaysia vs Singapore. Pertemuan yang pasti sengit dimana kedua pasukan mempunyai peluang sama rata.

Mengikut rekod sepanjang Piala FA ini diperkenalkan, Kelantan telah pun menjuarai sebanyak dua kali iaitu pada tahun 2012 dan 2013 manakala bagi Lions ini adalah kali pertama mereka layak ke perlawanan akhir. Mampukah Kelantan mempertahankan Piala FA dari menyeberangi tambak Johor?

Kepada peminat bolasepak dan penyokong kedua pasukan pastikan anda memenuhi stadium pada sabtu 23 Mei ini untuk memberi sokongan kepada pasukan anda. Kepada yang tidak berkesempatan boleh sahaja menonton secara lanngsung menerusi TV3. Siaran langsung akan bermula jam 8.30 malam dan perlawanan akan bermula jam 8.45 malam.

final Piala FA Kelantan vs Lions XII
final Piala FA Kelantan vs Lions XII

Selain siaran langsung menerusi Tv3 , perlawanan ini juga akan siarkan secara global global streaming di tonton.com.my dan juga menerusi Radio Hot FM. Untuk menonton secara online streaming anda juga boleh terus ke pautan dibawah.

TONTON FINAL PIALA FA KELANTAN vs LIONS XII

 

Check Also

Keputusan Final Piala FA 2017

Keputusan Final Piala FA 2017 Pahang vs Kedah

Hari ini berlangsung aksi kemuncak Piala FA Malaysia 2017. Pertemuan Pahang dan Kedah di Stadium …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *