Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Kedah vs Selangor 30 Oktober 2016

Siaran Langsung Kedah vs Selangor 30 Oktober 2016

Live Streaming Siaran Langsung Kedah vs Selangor 30 Oktober 2016. Aksi kemuncak saingan Liga Malaysia 2016. Perlawanan akhir TM Piala Malaysia yang akan dilangsungkan di Stadium Shah Alam. Pasukan manakah yang akan menjulang kejuaraan untuk edisi ke 90 ini?

Siaran Langsung Kedah vs Selangor 30 Oktober 2016
Final Piala Malaysia 2016 merupakan edisi yang ke 90 melibatkan Kedah vs Selangor di Stadium Shah Alam pada 30.10.2016

Semua sudah sedia maklum, perlawanan Selangor vs Kedah ibarat perlawanan ulangan musim lalu dimana Selangor muncul juara. Mampukah Kedah merampas Piala Malaysia kali ini atau Selangor akan mempertahankan kejuaraan untuk melengkapkan misi 34 mereka.

Perlawanan akhir atau final Piala Malaysia 2016 Kedah vs Selangor boleh disaksikan secara langsung menerusi Media Prima TV3 bermula jam 8.30 malam dengan sepak mula pada jam 9.00 malam. Live Streaming terus sahaja ke portal tonton.com.my untuk siaran definisi tinggi ( HD ). Bagi yang ada tiket sama ada beli secara tiket online atau beratur dikaunter, yang penting jangan support ulat tiket, saksikan terus di Stadium Shah Alam.

Keputusan perlawanan akan dikemaskini dari masa ke semasa sepanjang perlawanan. Walau pasukan mana pun yang anda sokong, raikan perbezaan, kerana sukan itu perpaduan.

KEPUTUSAN SELANGOR vs KEDAH 30.10.2016

KEDAH [ 1 ] – [ 1 ] SELANGOR
( Extra Time 0-0 )
( Penalti 6-5 )

Keputusan Penuh Perlawanan

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *