Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung JDT vs Terengganu 16 Oktober 2014

Siaran Langsung JDT vs Terengganu 16 Oktober 2014

Siaran Langsung JDT vs Terengganu 16 Oktober 2014 Suku Akhir kedua Piala Malaysia | Satu slot lagi diperlukan untuk melengkapkan pasukan yang akan bersaing di separuh akhir. JDT atau Terengganu yang akan meneruskan perjuangan mereka dalam memburu Piala Malaysia 2014. Kedua-dua pasukan terikat seri tanpa jaringan ketika perlawanan suku akhir pertama.
Perlawanan JDT vs Terengganu ini juga menjadi tumpuan akibat timbulnya beberapa kontroversi antara kedua pasukan sebelum ini antaranya isu penundaan tarikh perlawanan dan isu pembahagian tiket. Namun semuanya telah selesai cuma keputusan diatas padang yang akan menjadi tumpuan.

Siaran Langsung JDT vs Terengganu
Siaran Langsung JDT vs Terengganu Di Astro Arena 801
Astro Arena 801 dan RTM melalui TV2 akan menyiarkan siaran langsung perlawanan JDT vs Terengganu bermula jam 8.40 malam. Jangan lepaskan janji temu anda terutama kepada penyokong Southern Tigers JDT dan penyokong Peteh Ganu Peteh untuk bersama memberi sokongan walaupun di hadapan televisyen. Sokonglah bolasepak tempatan. 

JDT vs Terengganu 16 Oktober 2014
Siaran langsung di RTM TV2

Pemenang perlawanan JDT vs Terengganu bakal berdepan dengan Felda United yang telah pun lebih awal layak ke separuh akhir.

Tontonan Live Streaming DISINI

sumber gamber FB Astro dan RTM

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *