Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung JDT vs Felda United

Siaran Langsung JDT vs Felda United

Siaran Langsung JDT vs Felda United  Separuh Akhir Kedua Piala Malaysia 25 Oktober 2014. Perlawanan yang dijangka sengit dengan JDT bakal menjadi pasukan pilihan untuk mengatasi Felda United. Felda United hanya berbekal kelebihan satu gol hasil kemenangan perlawanan separuh akhir pertama 4-3 di Selayang.
Diatas atas kertas milik JDT sepenuhnya. Tiga jaringan tempat lawan dan perlawanan separuh akhir kedua bermain di Larkin, pasti sesuatu yang sukar buat Felda United andai gagal bermain sebagai satu pasukan. Namun, Felda United masih mempunyai peluang jika mampu menjaringkan gol awal di Larkin. Seperti biasa , bola itu bulat. Siapa yang bermain baik , pasukan itu yang layak menang.
Kepada peminat kedua-dua pasukan yang tidak berkesempatan untuk ke stadium , pastikan temu janji anda bersama RTM dan Astro Arena kerana mereka bakal menyiarkan siaran langsung perlawanan ini. RTM akan menyiarkan siaran langsung melalui TV1 manakala Astro melalui Astro Arena 801 bermula jam 8.40 malam. Siaran Astro bermula awal jam 8 malam untuk siaran pra perlawanan.
Dengan aggregat terkini adalah 3-4, perlawanan ini pasti menarik, Irfan Bakti pun ada mengeluarkan kenyataan , Felda United akan bermain seperti biasa dan bukan bermain secara bertahan.
Update : Tonton live streaming JDT vs Felda United
Siaran langsung JDT vs Felda United

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *