Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Indonesia vs Malaysia 6.9.2016

Siaran Langsung Indonesia vs Malaysia 6.9.2016

Live Streaming Siaran Langsung Indonesia vs Malaysia 6 September 2016. Pastinya ramai yang menantikan aksi perlawanan persahabatan antarabangsa membabitkan pasukan Malaysia vs Indonesia. Perlawanan akan berlangsung di Stadium Manahan, Solo pada jam 9 malam  yang bersamaan jam 10 malam waktu Malaysia.

Pasukan Indonesia baru sahaja bebas dari pengantungan FIFA dan perlawanan menentang Malaysia adalah aksi pertama mereka. Mampukah anak buah Ong Kim Swee memberikan persembahan yang diharapkan berdepan pasukan Indonesia yang khabarnya dibarisi ramai pemain muda.

Perlawanan ini akan disiarkan secara langsung menerusi rangkaian televisyen RCTI ( Rajawali Citra Televisyen Indonesia ). Untuk siaran langsung di TV tempatan Malaysia buat masa ini tiada lagi. Untuk Live Streaming pula anda boleh sahaja terus ke pautan yang dikongsikan dibawah.

LIVE STREAMING INDONESIA vs MALAYSIA

Live Streaming Indonesia vs Malaysia
Live Streaming Indonesia vs Malaysia 6.9.2016

Apakah akan ada keputusan positif dari pasukan Harimau Malaysia dalam perlawanan menentang Garuda, sama-sama saksikan perlawanan ini secara live streaming nanti. Keputusan semasa akan dikemaskini di bawah.

KEPUTUSAN 

Indonesia [ 3 ] – [ 0 ] Malaysia

*siaran live streaming bukan hakmilik Infosemasa, kami sekadar berkongsi pautan. Sebarang perubahan dan gangguan siaran diluar kawalan kami. Harap Maklum. 

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *