Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Felda United vs JDT 24 November

Siaran Langsung Felda United vs JDT 24 November

Live Streaming Siaran Langsung Felda United vs JDT 24 November 2015. Perlawanan suku akhir pertama yang akan berlangsung di Stadium Perbandaran Selayang akan menemuikan naib juara kumpulan C Felda United dengan juara kumpulan B JDT. Perlawanan ini antara perlawanan tumpuan pada malam ini.

JDT merupakan pasukan pilihan manakala Felda United selaku tuan rumah adalah pasukan yang penuh dengan kejutan. Pasukan manakah yang akan menguasai padang pada malam ini. Kepada anda yang tidak berkesempatan ke stadium, anda boleh menonton perlawanan ini secara langsung menerusi TV9 bermula jam 8.30 malam manakala sepak mula pada 8.45 malam.

Perlawanan Felda United dan JDT ini juga boleh ditonton secara global live streaming di tonton.com.my atau terus sahaja ke pautan yang dikongsikan dibawah.

LIVE FELDA UNITED vs JDT 24.11.2015

Suku Akhir Piala Malaysia Felda United vs JDT
Suku Akhir Piala Malaysia Felda United vs JDT

Rekod pertemuan kedua pasukan dalam saingan Liga Super 2015 adalah seimbang dimana keputusan di Larkin JDT menang 1-0 manakala ketika pertemuan di Selayang Felda United menang 2-1. Namun keputusan lalu tidak boleh dijadikan ukuran dengan Johor Darul Takzim masih segar dengan kejayaan Piala AFC pasti tugas sukar buat The Fighters malam ini.

Pasukan manakah yang akan mencipta kemenangan? Dapat keputusan perlawanan di keputusan Suku Akhir Piala Malaysia 24.11.2015

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *