Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Felda United vs JDT 22 Ogos 2015

Siaran Langsung Felda United vs JDT 22 Ogos 2015

Siaran Langsung Felda United vs JDT 22 Ogos 2015. Perlawanan yang menjadi tumpuan kerana iainya melibatkan kejuaraan liga super. Misi JDT adalah untuk menang untuk menjadi juara mutlak dan sekaligus mempertahankan kejuaraan musim lalu. Bertandang ke Stadium Selayang berdepan tuan rumah Felda United bukan perlawanan mudah.

Felda United sekurang-kurangnya mahu memburu kedudukan empat pasukan teratas liga pasti tidak memberikan laluan mudah untuk pasukan dari selatan tanahair itu. Perlawanan yang dijadualkan bermula jam 8.45 malam boleh diikuti melalui TV9 bermula seawal 8.30 malam. Selain dari siaran langsung, anda juga boleh mengikuti perlawanan ini menerusi tontonan online menerusi pautan yang disediakan.

Live Streaming Felda United vs JDT 22.8.2015
Live Streaming Felda United vs JDT 22.8.2015

TONTON ONLINE FELDA UNITED vs JDT 

Pasukan Johor Darul Takzim memiliki kelebihan dua mata dihadapan pencabar mereka Pahang. Walau bagaimana pun, skuad Tok Gajah masih mampu memintas anda mereka menewaskan Terengganu dengan perlawanan di Stadium Selayang memihak kepada Felda United.

Jadi jangan lupa saksikan perlawanan hebat ini menerusi Tv9 dan tontonan online live streaming. Untuk info, perlawanan antara Terengganu vs Pahang akan disiarkan menerusi TV3.

Untuk rekod, pertemuan pertama kedua-dua pasukan ketika perlawanan pertama di Larkin berkesudahan JDT menang dengan keputusan 1-0.

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *