Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017

Live Streaming Siaran Langsung Felda United vs Hanoi FC 7 Mac 2017. Satu lagi perlawanan yang membabitkan wakil Malaysia dalam saingan Piala AFC selain dari aksi JDT vs Magwe FC. Perlawanan pada 7.3.2017 ini akan dilangsungkan di Stadium Shah Alam pada jam 4.45 petang.

Siaran langsung Felda United vs Hanoi FC

Ini merupakan perlawanan kedua Felda United dalam saingan Piala AFC 2017 dengan perlawanan pertama mereka tewas kepada Tampines Rovers. Mereka perlu bangkit untuk mengutip mata dan kembali bersaingan untuk layak ke pusingan seterusnya. Kelab dari Vietnam, Hanoi FC kini mengutip satu mata hasil keputusan seri perlawanan pertama mereka.

Perlawanan ini boleh disaksikan secara langsung menerusi saluran Astro Fox Sports sahaja. Tiada siaran langsung di televisyen tempatan. Untuk live streaming akan dikemaskini jika ada.

Keputusan perlawanan Piala AFC ini penting untuk kedua-dua pasukan dalam mendapatkan bekalan selesa untuk baki perlawanan seterusnya. Semoga Felda United berjaya mencapai kemenangan pertama mereka dalam saingan peringkat Asia.

KEPUTUSAN
Felda United [ 1 ] [ 1 ] Hanoi FC

Check Also

live streaming final piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017. Malam ini akan berlangsung malam kemuncak …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *