Breaking News
Home » Info Sukan » Siaran Langsung Bajet 2015 10 Oktober 2014

Siaran Langsung Bajet 2015 10 Oktober 2014

Siaran Langsung Bajet 2015 , Ucapan Pembentangan Bajet 2015 – Pembentangan Bajet 2015 pada 10 Oktober 2015 pasti menjadi sesuatu yang dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia. Ucapan pembentangan bajet 2015 akan disampaikan oleh Perdana Menteri selaku Menteri Kewangan di parlimen. Bagi seluruh rakyat Malaysia , jangan ketinggalan untuk mengikuti siaran langsung bajet 2015 yang akan disiarkan melalui saluran televisyen dan media lain. 
SIARAN SECARA LANGSUNG UCAPAN BAJET 2015 MELALUI PORTAL PERBENDAHARAAN MALAYSIA
Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh laman Perbendaharaan Malaysia, siaran langsung pembentangan bajet 2015 boleh ditonton melalui laman itu pada 10 Oktober 2014 bermula jam 4.00 petang melalui pautan http://www.treasury.gov.my.
Siaran langsung melalui laman perbendaharaan Malaysia ini boleh ditonton secara live streaming ( webcasting ).
Selain itu , siaran langsung secara webcasting ini juga akan disiarkan melalui laman laman web di bawah Kementerian Kewangan Malaysia seperti Kastam Di Raja Malaysia , Bank Negara Malaysia , Suruhanjaya Sekuriti dan Lembaga Hasil Dalam Negeri. 
Stesen-stesen rangkaian televisyen juga sudah pasti akan menyediakan siaran langsung bajet 2015 antaranya saluran RTM , ASTRO , BERNAMA dan TV ALHIJRAH. Semoga siaran menyeluruh ini dapat memberi peluang kepada semua rakyat Malaysia mendengar sendiri ucapan Perdana Menteri Dato Seri Mohd Najib.

Siaran Langsung Ucapan Bajet 2015

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

One comment

  1. agak2 dapat bonus x?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *