Home » Santai » Siapalah Aku Tanpa Kamu

Siapalah Aku Tanpa Kamu

Baru balik kerja.awal sikit sebab hari ini ada urusan makan free yang tak terhingga banyaknya.Jemputan kenduri kahwin hari ini dan esok..kena atur jadual biar semua tempat dapat pergi.takut ada yang terkecil hati.Maklumlah semuanya rumah member rapat dan ketat-ketat.Ehh sebelum aku nak menjamu selera dan sekali-sekala menjeling mata aku nak ucapkan terima kasih pada semua.. kerana siapalah aku tanpa kamu..

Terima kasih bebanyak..

kamu-kamu juga…
dan yang ini juga..

Check Also

Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah. Pihak PDRM telah …

9 comments

  1. ramai tol followers kiz! dah riban2..tahniah!

  2. tahniah bro..aku ada tekan +1 tu, gambar paling kanan sekali..haha..

  3. tanpa ko ssiapa lah kami juga.. hehe…wah.. mkn besar je ko ni..

  4. Tahniah jugak bro…siapalah aku tanpa kamu jugak ekeke

  5. ramainya follower.. Tahniah2.. 😉

  6. Azhafizah[フィザ]

    sama sama bro kiz.Tahniah terus maju.selagi namanya blogger kena support sesama kita.^__^

  7. ramainye followers..hebat2..keep it up.. ^^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *