Breaking News
Home » Santai » Siapa Kata Kad Raya Dah Tak Ada Yang Hantar

Siapa Kata Kad Raya Dah Tak Ada Yang Hantar

As salam.. nampaknya mood raya dah semakin terasa. Mungkin anda semua sudah pun buat persiapan untuk menyambut hari raya yang tak lama lagi..bertukar beru itu tidak salah tapi biarlah bersederhana.. Bila sebut pasal raya , lama dah rasanya tak dapat kad raya.Kalau aku hitung-hitung dah dekat 15 tahun dah tak dapat kad raya..haha. Kad raya online tu ada laa.. tapi yang original dan spicy tu tak der.. 
Mungkin zaman dah berubah, ramai yang sekadar mengucapkannya pada kad raya online atau paling senang ucap je kat status facebook dan twitter.. tak kisahlah janji maksud sampai. Namun aku percaya masih ramai lagi yang menghantar kad raya..kalau tak takkan Pos Malaysia bagi dateline kan.. macam gambar yang aku pinjam dari akhbar utusan tu.. staff Pos Malaysia sedang sibuk mengurusakan berjuta-juta kad raya, walaupun mungkin tak sebanyak macam dulu-dulu..tapi budaya menghantar kad raya ini masih hidup..yeahh..

sumber gambar Utusan Malaysia

Check Also

kau aku kita raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya

Sinopsis Kau Aku Kita Raya. Pasti ramai yang masih ingat akan drama Kau Aku Kita …

2 comments

  1. tak bestt lagu tu hehee..bg kad hnto pkai stem baru puas hati hahaaa 😀

    sbuk abg kakak kite mgasing dan cop yer huhuhu~

  2. caliph shuriken

    dulu sy pnah keje part time asing2 kad raya tau, hikk…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *