Breaking News
Home » Info Hiburan » Siapa Gadis Misteri Bersama Zizan Razak

Siapa Gadis Misteri Bersama Zizan Razak

Siapa Gadis Misteri Bersama Zizan Razak. Siapakah gadis yang bersama Zizan dalam gambar yang dimuat naik dalam instagramnya. Ramai yang menganggap itu adalah gadis pilihan atau gambar bakal isteri Zizan Razak seperti yang hangat diperkatakan di media sosial kerana kenyataan Zizan sebelum ini akan berkahwin dengan gadis sekampungnya.

Zizan  menafikan gadis sebelahnya itu adalah gambar bakal isterinya
ZIZAN menafikan gadis sebelahnya itu adalah buah hatinya atau bakal isterinya . – Foto Instagram / BH Online

Namun Zizan membuat penafian yang itu kekasihnya tetapi memberitahu bahawa itu adalah kekasih abangnya. Zizan sebelum ini mengejutkan ramai pihak apabila memutuskan untuk berkahwin dengan gadis sekampung yang dikenali kira-kira dua bulan lalu. Keputusan itu agak tiba-tiba tetapi kalau sudah jodoh tak ke mana.

Gambar yang dimuat naik oleh Zizan itu adalah gambar sambutan harijadinya di Kuala Terengganu namun dengan adanya gambar seorang perempuan di sebelahnya menjadikan peminat mula meneka apakah itu bakal isteri Zizan.

Walaupun siapa pun didalam gambar itu , MySensasi mengharapkan Zizan akan bertemu jodoh dan gadis idamannya serta terus maju dalam bidang seni. Semoga tiada lagi sebarang masalah yang boleh menjejaskan kerjayanya.

sumber BH Online

Check Also

mia ahmad izham Tarmizi

Gambar Majlis Pernikahan Mia Ahmad Dan Izham Tarmizi

Gambar Majlis Pernikahan Mia Ahmad Dan Izham Tarmizi. Tahniah buat kedua pasangan yang telah selamat …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *