Menu Tutup

Setiap Masa Fikir Apa Yang Nak Di Update ..Setahun Sudah Berlalu.

Pada mula blogging dulu..nak tulis satu entri pun payah..kalau dapat tulis satu entri tu kira dah cukup bagus,satu entri sama macam dah tulis sepuluh entri..tu dululah masa mula-mula kenal apa tu blog..haha..sebab blog ini wujud sejak Julai 2009…tapi lama daftar je..tapi lepas dua entri terus senyap..tapi muncul kembali pada bulan oktober 2010..maknanya secara aktif dan rasminya bermula oktober 2010 la..ermm jadi..ehh..baru setahun la plak..tak perasan.
Jadi memang nampak perubahan dari cara menulis dan rekabentuk..iklan pun dah bersepah tertempek sana sini..kah kah..semua tu buat hiasan je..tak ada iklan kang macam janggal je..tapi kalau ada yang menghadapi masalah loading yang slow harap maaf eh..sebab apa yang aku survey ngan rakan2 pengunjung tetap blog ni semua kata laju je loading..mungkin sebab kelajuan internet masing-masing kot..
Berbalik pada tajuk laa..baru perasan perenggan atas tu hampir terkeluar dari tajuk..huhu..sejak 3 ke 4 bulan ni..aku asyik fikir..nak update apa..nak tulis apa..sampai nampak semut pun terus imaginasi untuk buat cerita dari semut..tapi dari segi lain la..tak dernya nak buat bulat-bulat cerita semut..Kalau sehari hanya dapat update 1 entri rasa macam tak best je..adeh..sebab tak mahu pembaca jemu..haha..itu yang aku rasa…tak tahu le ada ke tak yang nak baca..kah kah..kalau tak berangan mana nak jadi kenyataan..
Sisipan Bawah : terima kasih buat semua..setahun sudah berlalu..itulah aku.Ini entri yang ke 889…ahaks..entah apa-apa yang aku tulis entah..harap ada yang berguna untuk korang..

10 Comments

  1. josrevalution

    wah dah lama tu setahun kiz..huhu..gua kalo dikira betul masa aktif ni baru je 6 bln..tu pun sehari 1 ke 2 entry je..huhu..sbb bukan senang nak pecah hotak buat entry kalo bukan personal ni..kalo personal mungkin gua lebih kurang cam ben gak kot..hahaha…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *