Breaking News
Home » Uncategorized » Sesuatu Yang Tak Di Sangka…

Sesuatu Yang Tak Di Sangka…

Salam buat semua rakan2 dan blogger 1 Malaysia..Apa benda tajuk aku tu..?? Bukan apa aku baru je sampai rumah selepas balik dari bercuti dari Kuala Rompin..( seperti yg di war2 kan dlm artikel aku sebelum ni..)..dalam perjalanan mcm2 idea dan cerita aku nak up kan kat blog ni..TAPI…memang tak sangka sungguh..
..haha dah nak masuk tajuk ni…sampai rumah aku terus pergi ushar kolam ikan aku.Maklumlah dua hari tak jengok takut ikan aku tu lemas je..tapi alhamdulillah ikan semua selamat..yang tak ialah Handphone aku..Bloop..1 kali..Bloop..2 kali..adoiiii..apo kes ni.Rupa2nya handphone aku dah terjun kedalam kolam ikan bersama labu2nya..bukan 1 tapi 2 la plak..walaupun handphone murah tapi itulah handphone cari makan..Aku raba2 dlm kolam untuk buat operasi menyelamat..terus operate, keputusannya dah tak bernyawa..

Lagi satu semua gambar2 masa kat Kuala Rompin ada kat sini..uwaaaa..( handset aku murah ,takder memori ) haha..so cam ner aku nak upload citer lepas bercuti ni..sapa nak jawab ni..??..Sekarang hanset tu aku tengah buat plan B .. salai atas wireless ASDL2 + routers ( atas tu kan panas )..tgk camner leh idup tak lagi…kalau tak leh gak..kena hantar spital ( kedai / repair ) kalau tak leh gak … Buang je arr..!!
gambar hp dari google ..hahaha( ni lah handset aku..cokia yg murah)

Check Also

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017

Keputusan Liga Super 15 Julai 2017. Hari ini 15.7.2017 merupakan perlawanan ke 16 buat semua …

4 comments

  1. Kesiannya mungkin boleh CPR kat hp-hp tu lagi kot….. Haha.

  2. memg sadis..kalo dh rosak, pi lah brcuti lg tmpt yg sme..amek gmbr lg..hehhe..tp kan cokia2 buruk pun, 2 tu..hahha

  3. alahai apsal ko x call den leh den anta operasi menyelamat…kah kah kah… lau masuk air ekau guno petua ni… bukak sume brg dlm tu pastu ekau masuk kan dlm bekas beras biarkn semalaman pastu cube le ON…. InsyaAllah selamat… lau x beras td ko amik buat kenduri arwah hp ko tu… hua hua hua….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *