Breaking News
Home » Uncategorized » Sesaja Nak Menulis…Tak Salahkan..??

Sesaja Nak Menulis…Tak Salahkan..??

Salam Kepada semua rakan2 dan blogger seantero dunia…
Sesaja nak menulis..baru je sampai dari Temerloh Pahang..atas urusan kerja..Letih sesangat..tapi sempat gak jengok2 blog rakan2..
Tapi yang paling hangat sekarang adalah kempen undi Blog Baru Pilihan Malaysia..ye kot kalau tak salah laa..huhu…memang
hangat btol laa..ada yang buat banner…ada yang iklan2 kan shoutbox..meriah meriah…aku ada gak undi undi beberapa blog rakan2…tak leh tahu laa blog mana yang aku undi..undikan rahsia..Tapi tak per nanti kita skodeng2 lagi kalau ada yang menarik hati kita klik2 lagi..hehe..semoga berjaya wehh..aku tak masuk calon sebab tak der sapa nak calonkan aku..takmo calonkan diri sendiri sebab malu..apa lah yang ada pada blog oren ni..merapu2 je..
Opss..tapi khabar yang paling mengembirakan aku hari ni adalah kemenangan 2 – 0 Malaysia keatas Vietnam dalam separuh akhir pertama Piala Suzuki..yehaa..korang memang boleh diharap…tadi sempat tengok penghujung separuh masa pertama je..lepas tu masuk balik sambung BizTalk kat Temerloh..Malaysia Boleh..!!
Oklah..zZzzzZZzz dulu..badan dah letih..mata dah ngantuk…otak dah jem..esok nak keje lagi..adoii..!!

-=- Team Bola Malaysia .. korang mesti layak gak ke Final..pastikan kalau jumpa Indonesia sekali lagi..korang kena tebus balik kekalahan  tempoh hari..maruah tu beb.!!

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

13 comments

  1. btol tu btol.. sebelum ni Indonesia kalahkan Malaysia 5-1, Kali ni Malaysia kena kalahkan Indonesia 5-1 balek okay.. MALAYSIA BOLEH! haha

  2. ░♥si lampu neon♥░

    best nye pergi temerloh…=)

  3. kalau nak tulis sesaja ke apa2 ke..tulis jer lah..kiz oiii…kpah baca..

  4. tulis jer…sekadar luahan rasa…

  5. @ZWAN SABRI
    ye…semoga kejayaan itu bersama kita..

  6. @░♥si lampu neon♥░ pergi temerloh atas urusan kerja je..bukan melancong pun…

  7. kisah bola, kisah undi suma masuk sekali nohhh…heheheh

  8. msia blh…grm lak tiba2 smlm ada blgger dr seberang dtg melintas.bkn benci tp ntah lah smgt sygkan msia buat kite jd mcm tu.Hrp msia dpt fight 4 the pride

  9. @Mujahadah sekali jalan je..sebab suka menulis ala ala santai santai gitu..hahaha

  10. @||aLeaSaRa||yeah memang harap sangat Malaysia pi final..harap2 jumpa indonesia lagi..kekalahan perlawanan pertama mesti di tebus..insyaallah

  11. syabas kizz,penat2 pn masih sempat menulis

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *