Menu Tutup

Senyumlah

Assalamualaikum semua..sehari suntuk aku tinggalkan laptop demi tugas harian.Alhamdulillah segala tugas telah selesai dan dengan lapang hatinya aku mampu tersenyum.Walaupun tugas yang berat dan memang memerlukan komitmen namun atas kerjasama rakan sepasukan kita berjaya juga..

Ibarat aur dengan tebing kita saling perlu memerlukan antara satu sama lain.Ibarat rumah bertiang patah 1 runtuh semuanya.Tapi dengan kerjasama semua segalanya jadi mudah.Kita puashati..pelanggan pun boleh tersenyum dengan hasilnya.

Kini aku boleh tersenyum menikmati nikmat hidup seadanya..tapi mungkin sementara je..esok masih ada tugas yang lebih mencabar..

Tak lupa juga aku nak ucapkan tahniah kepada Datuk Lee Chong Wei atas persembahan cemerlang dalam kejohanan Badminton All England 2011 di Birmingham England.kemenangan keatas jaguh China lin Dan dengan keputusan 21-17 , 21-17 dalam final.Dengan kemenangan ini akan mampu meningkatkan keyakinan beliau berdepan dengan jaguh china itu setelah sering kali gagal dalam kejohanan utama sebelum ini.Tahniah Datuk.

kizmyself di suatu sudut yang lain DISINI

3 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *