Menu Tutup

Senarai Lagu Malam Anugerah Juara Lagu 26 | Finalist AJL 2011

Senarai Lagu Anugerah Juara Lagu 26 | Finalis Juara Lagu | Lagu Yang Layak Ke Final AJL 26 – Setelah berakhir tiga pusingan separuh akhir muzik muzik 26,sebanyak 12 lagu telah layak ke malam Anugerah Juara Lagu 26 atau pun AJL 2011.Berikut adalah senarai penuh lagu yang layak ke Anugerah Juara Lagu 26.

Senarai Lagu Malam Anugerah Juara Lagu 2011

Senarai Penuh Lagu Yang Layak AJL 2011 | Finalist Anugerah Juara Lagu 26
1- Kalau Berpacaran ( Shohaimi , Ana Raffali dan Altimet )
2- Karma ( Faizal Tahir )
3- Penakut ( Yuna )
4- Sedetik Lebih ( Jacklyn Victor )
5- Awan Nano ( Hafiz )
6- Cinta Muka Buku ( Najwa Latif )
7- Wanita Seluruh Dunia ( Project Pistol )
8- Beribu Sesalan ( Ning ,Shila ,Jacklyn )
9- Kekanda Adinda ( Atilia , Monoloque )
10- Sungai Lui ( Aizat )
11- Kisah Hati ( Alyah )
12- Gadis Semasa ( Yuna )

4 Comments

  1. Syuxer

    semua lagu yang masuk tuh, aku tak pernah dengar pun hehe..maklumlah selera lagu zaman moden ni cam tak de setaraf dengan lagu rock kapak dulu2..

  2. niezal8283

    Final tahun adalah final yang paling x menarik sepanjang ajl dilangsungkan.. lagu x sepatutnya dapat masuk final dan lagu sepatutnya masuk x dapat masuk.. cnth paling ketara adalah lagu pokok yang agak unik ciptaan MUH.. hazama dan salma.. lagu yang mencabar vokal. tak ade dalam senarai final. contoh lagu yang x sepatutnya masuk adalah cinta muka buku, adinda kekanda, kalau berpacaran serta wanita seluruh dunia.. ape yang unik nya lagu2 ini hingga memikat hati si penjuri.. lagu yang sungguh simple.. aku pun boleh nyanyi lagu ni.. x mencabar langsung.. ape lah agaknya aspek yang diambil oleh para2 juri ni ek.. haii.. juri.. juri.. anda andalah penyebab kehambaran malam final AJL ni nanti.. Renung2 kan lah..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *