Breaking News
Home » Info Hiburan » Senarai Lagu Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Senarai Lagu Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Antara perkara yang mencetus sedikit kontroversi pada GV3 kali ini adalah lagu yang akan dinyanyikan oleh peserta. Kini rancangan ini menuju ke peringkat akhir. Apakah Senarai Lagu Konsert Akhir Gegar Vaganza 3 yang akan dinyanyikan nanti.

Berakhirnya konsert separuh akhir 27 November menyaksikan enam penyanyi telah pun melangkah ke final atau konsert akhir gegar vaganza 3. Mereka yang telah layak adalah Azharina, Siti Sarah, Intan sarafina, Ameng Spring, Gimie Screen dan Zarul Umbrella. Dengan barisan penyanyi yang akan berentap di konsert akhir GV3, rasanya saingan musim ini lebih terbuka. Siapakah yang bakal menjadi juara?

Senarai Lagu Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

 

Sebelum itu kita tengok dulu senarai lagu Konsert Akhir Gegar Vaganza 3 yang akan dinyanyikan oleh peserta Gegar Vaganza 3.

Azharina –  Mama aku ingin pulang & Izinkanlah
Zarul UmbrellaGerhana & Dendangan laguku
Siti SarahI will always love you & Matahariku
Intan SarafinaSedetik lebih & Kemelut di muara kasih
Ameng SpringBougainvilla & Romantis
Gmie ScreenSalam terakhir & Bila bulan berwarna biru
Jihan Dan NabilPolaroid

Konsert Akhir Gegar Vaganza 3 akan berlangsung pada 4 Disember 2016 iaitu hari Ahad jam 9 malam. Akan disiarkan secara langsung menerusi Astro Ria. Selain itu, pawagam TGV terpilih juga akan menyiarkan konsert akhir ini. Untuk menonton di pawagam TGV, anda boleh membuat tempahan tiket di www.tgv.com.my

Siapakah yang akan muncul selaku juara? Apakah lagi drama atau gimik yang akan dipersembahkan? Saksikan artis pilihan anda di Konsert Akhir Gegar Vaganza 3.

Check Also

peserta Mentor Milenia 2017

Senarai Peserta Mentor Milenia 2017 TV3

Rancangan rialiti TV terbitan TV3 kini kembali untuk musim kedua. Setelah selesai sesi ujibakat kini …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *