Breaking News
Home » Santai » Sembang Malam

Sembang Malam

Assalammualaikum, kiranya malam ni baru dapat nak update kerana sepanjang hari memang agak sibuk dengan urusan yang memang tak dapat nak elak.. bisnes kena utamakan dulu..haha. Kalau asyik online je kang bisnes entah kemana..

Malam ni apa cerita? Aku rasa malam ni mesti ramai yang tertunggu tunggu perlawanan antara Malaysia dan Arsenal. Mesti malam ni stadium penuh dengan warna merahkan..hehe..tapi baju je tau merah sebab tanda minat..tapi di hati di jiwa pastikan Malaysia sentiasa ada..hehe.

Lagi satu akhir-akhir ni line internet streamyx agak tenat.. bukan selalu ler tapi ada masa-masanya terutama di waktu puncak. Nasib baik ada pilihan lain.. apa lagi guna broadband le.. atau pun nama saintifik yang biasa aku tengok orang tulis berukband.. Kalau berukband celcom aku ni agak slow sikit.. kategori teruk juga le.. tapi bila aku try Maxis punya.. alhamdulllah..agak power juga.. kira bolehlah. Sebab bila aku test speed Maxis broadband kat tempat aku ni boleh jejak 2.5 mbps.. kira boleh ler.

Apa apa pun ,dalam apa juga keadaan kita mesti hadapinya..baru ler di namakan blogger..haha!! Sekian borak malam ..apa pun tak boleh.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

9 comments

  1. baru lah blogger terhangat di pasaran ye bro =)

  2. hope malaysia menang . hehe

  3. haha cakap pasal stremyx, kat rumah sednag tenat sangat ni.. ggrr

  4. aiyaaa..arsenal da 3..malaysia still 0 :((… jguk cini 😀 sambung study lik huhuhu

  5. malaysia kalah…~~

  6. Tau xpe.. Kat umah ni pun kai streamyx sabo jela.. Ase nk cincang2 modem tu.. Grrrrrr~~~~~~

  7. betul tu brooo…walau slow update tetap update..hahahah

  8. jadi blogger pun banyak dugaannya…

  9. aslam mr kiz..hehe..apa-apa saja lah kau ni kiz…haha…tu lah kiz kalo nak jadi seorang blogger kesabaran tu perlu ada,mcm kita tunggu duet dr nuff..haha…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *