Home » Uncategorized » Semangat Lagenda | SuperMokh

Semangat Lagenda | SuperMokh

Allahyarham Dato’ Mokhtar Dahari ( 13 November 1953 – 11 Julai 1991) adalah legenda pemain bola sepak kebangsaan Malaysia dari Selangor. Beliau telah diberi gelaran SuperMokh kerana kecemerlanganya menjaringkan banyak gol sepanjang kariernya. Dia mewakili Malaysia dari tahun 1972 hinggalah 1985.

Kehebatan dan semangat juang tidak boleh dipertikaikan lagi..terbukti dia yang terbaik diantara yang terbaik.Kepada pemain muda contohi arwah Mokhtar Dahari.Jadi malam ini ayuh pemain muda harimau malaya..buktikan sesuatu..semarakan semangat pejuang bangsamu..harimau pasti mengaum..

Hahaha..semangat dan penuh emosi seh aku menulis..bukan apa cuma nak sangat pemain Malaysia tutup mulut jurulatih Singapore yang kerek tu..malam ni Malaysia vs Singapore aku turun Bukit Jalil.Jauh aku datang ni..jangan sepak bola main main..keh keh..kita jumpa di sana..
Al-Fatiah buat arwah Mokhtar Dahari..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

8 comments

  1. ku pegi gak. hehe. terbaik

  2. malaysia boleh… habis musuh binasa..jgn kita binasa sudah..kih kih kih

  3. dia mmg yang terbaek 🙂

    al-fatihah .

  4. dia memang antara yang terbaek.. al-fatihah.

  5. aku rasa safiee sali bakal mengantikan supermokh….gomo malaysia gomo.

  6. sebutlah siapa pun player yang dok ada..sorang pun tak dapat menandingi Super Mokh…

  7. haa tak dapat feed ? alamakk.. tapi blog lain feed aku ok je terpampang di bloglist mereka

  8. wah blog dh berwajah baru..hehe..x kenal pon pemain nie..mungkin bkn zaman sy~wekk bajet mude..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *