Breaking News
Home » Santai » Selamat Tahun Baru 2011

Selamat Tahun Baru 2011

e

Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua pembaca dan blogger2 yang telah memberi sokongan kepada blog saya selama ini.Terima Kasih banyak2..Semoga persahabatan dan perkongsian yang terjalin di dunia maya ini akan terus di pereratkan demi kebaikan bersama.

Terima kasih juga kepada semua follower
yang sudi mengikuti setiap artikel yang tersiar disini (walaupun artikel saya biasa2 aje) dan tak lupa kepada semua yang sudi komen2 setiap artikel..
Tanpa anda2 semua siapalah saya..

Terima Kasih juga kepada semua rakan2 di Fb yang selama ini memberi semangat untuk saya terus berada di dalam dunia blogger..korang sebenarnya adalah inspirasi bagi saya untuk menulis artikel walaupun kadang2 merapu2 juga..Kepada geng Reunion SMP4 1993 haha..korang tetap terbaek di hatiku..
Oklah semoga kedatangan tahun 2011 ini akan memberi kita lebih ruang untuk terus bernafas di dunia yang penuh dugaan ini..insyaallah..1 harapan 1 tujuan 1 impian !!!

N3 last tahun 2010..banyak kenangan suka duka di tahun 2010..yang baik jadi tauladan yang buruk jadi sempadan..yang baik datangnya dari Allah yang buruk itu atas kesilapan saya sendiri..Maaf jika selama blogging ada n3 atau kata2 yang menyinggung mana2 pihak.[NOKTAH]

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

9 comments

  1. slamat 2011!!!!

    hahha

  2. selamat tahun baru 2011..salah silap harap di maafkan..heeee..

  3. selamat tahun baru jugak….
    harap2 mana yang salah tu dapat diperbetulkan

  4. selamat tahun baru 2011!!!!

  5. selamat tahun baru…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *