Menu Tutup

Selamat Pagi Malaysia | 24 OGOS 2011

Mengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak melakukan perkara yang betul.

Berilmu beramal..tahu sampaikan.Amalkan dan sampaikan ilmu yang kita ada untuk kebaikkan diri sendiri dan orang lain.

11 Comments

  1. Bro Mat

    nak tambah satu perkataan lagi.

    berilmu beramal BERTAQWA. 🙂

    ad ilmu, kalu takde amal, rugi.
    ad amal, kalu takde ilmu, sesat.
    ad ilmu, ad amal, tapi tak bertaqwa? yang ni susah nak wjb. kene check hati masing2 dengan berpandukan Al-Quran dan As-Sunnah.

    selamat pagi!

    Beli Serunding Online

    Like2

    Jom tweet

  2. josrevalution

    like fB KATA-KATA NIE KIZ..ER..NAPE KIZ X LETAK LIKE FB JE KA BLOG NIE?>..KAN SENANG SETIAP POST PASTI AKU KLIK LIKE TU..HUHU..

  3. ArulchelseA

    btul tu.mcm den ni hah..da tau motong..apo lae motong la.. kih kih kih.. lopeh tu jua kek ah sui senaling tu.. kih kih kih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *