Breaking News
Home » SELAMAT PAGI MALAYSIA » Selamat Pagi Malaysia | 24 OGOS 2011

Selamat Pagi Malaysia | 24 OGOS 2011

Mengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak melakukan perkara yang betul.

Berilmu beramal..tahu sampaikan.Amalkan dan sampaikan ilmu yang kita ada untuk kebaikkan diri sendiri dan orang lain.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

11 comments

  1. ingat tu kiz.. thanx untuk peringatan ni

  2. ilmu tanpa amal ibarat pohon yang tidak berbuah… =)

  3. al ilmu bila ‘amalin kasyajari bila samarin .. 🙂
    selamat pagi !

  4. terima kasih kerana mengingatkan..selamat pagi!

  5. ilmu berguna jugak jadi bekalan dalam kubur nnt kan??.. mari berilmu & beramal!

  6. nak tambah satu perkataan lagi.

    berilmu beramal BERTAQWA. 🙂

    ad ilmu, kalu takde amal, rugi.
    ad amal, kalu takde ilmu, sesat.
    ad ilmu, ad amal, tapi tak bertaqwa? yang ni susah nak wjb. kene check hati masing2 dengan berpandukan Al-Quran dan As-Sunnah.

    selamat pagi!

    Beli Serunding Online

    Like2

    Jom tweet

  7. like fB KATA-KATA NIE KIZ..ER..NAPE KIZ X LETAK LIKE FB JE KA BLOG NIE?>..KAN SENANG SETIAP POST PASTI AKU KLIK LIKE TU..HUHU..

  8. setuju !!! jika kita tahu tp hanya berpeluk tubuh takkan membawa kita ke mana-mana.

  9. tak rugi pun kongsi ilmu, tak rugi pun amalkan ilmu. =)

  10. btul tu.mcm den ni hah..da tau motong..apo lae motong la.. kih kih kih.. lopeh tu jua kek ah sui senaling tu.. kih kih kih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *