Breaking News
Home » SELAMAT PAGI MALAYSIA » Selamat Pagi Malaysia | 08 JULAI 2011

Selamat Pagi Malaysia | 08 JULAI 2011

Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingin diluahkan.Di sebalik kesenangannya mungkin tersimpan seribu kekalutan.Kita tidak tahu.

Pernahkah kita cuba memahami?

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

6 comments

  1. selamat pagi kiz..kiz betol tu..tapi adakalanya seseorang itu isi hatinya boleh kita baca melalui cara senyumannya..sokong x?..E-book 20 cara untuk membina trafik ke laman web anda

  2. salamt pagi malaysia…

    rambut sama la hitam..bila dipandang..hati belum la tentu sama warnanya..didalam tiada gambaran..didalam penuh dugaan..

  3. betul jugak, manusia pandai berpura-pura. tak semuanya terpapar dari wajah. kita semua pelakon yang hebat di muka bumi nih.

    Latest Entri :
    Bomoh Penipu

  4. fa tak reti nak pretend kalo tak suka kat something or someone huhu. kalo someone tuh memang muka masam je la fa huhu

  5. slmt pg kiz ­čśÇ

  6. yup btol2..kadang kita tidak tahu aa yang terpendam di hati org len ­čśÇ

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *