Home » Uncategorized » Sekali Lagi Aku Ajak Tukar Tukar Ni ..

Sekali Lagi Aku Ajak Tukar Tukar Ni ..

Rasa rasa ada tak yang sudi ni..nak tukar tukar Bloglist ngan blog aku yang tak seberapa ni? Ada ke tak ada ni..?? kalau ada letak link korang kat komen tu..Lagi banyak link lagi senang aku nak baca baca secara terus..

Tukar macam mana?? aler korang selit je la link aku kat bloglist korang..aku selit link korang kat bloglist aku..tak payah nak buat entry bagai..tak kira ler blog baru ke..lama ke janji ikhlas..sudah…

pinjam Google

Check Also

keputusan Liga Super 20.9.17

Keputusan Liga Super 20 September 2017

Keputusan Liga Super 20 September 2017. Enam perlawanan berlangsung dengan perebutan kedudukan kedua Liga Super …

18 comments

  1. dah lama dah blog nih berada di bloglist saya..hhehehe…

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/

    mestilah nak tukarkan??? letak la link saya plak.hehhehe

  2. Encik Amman nak tukar 😀

    http://ammanasli.blogspot.com

    .. jap ek.. nak proses2. 🙂

  3. mmg dah ada lama dlm bloglist akak

  4. kakak kan, semua followers kakak ada dlm bloglist, tak ada pengecualian

  5. http://sesedaporen.blogspot.com

    tp aku xda bloglist..cmna? boleh tak?

  6. thanks msukkn dlm bloglist..tpkan…
    sy perempuan tau.. 🙂

  7. psstttttt…
    lom tido ag nie..
    tgh jalan2 sblm tdo..
    toink! ni link utk tukar2 meyh..
    http://cinonetstory.blogspot.com/
    >.<

  8. hehehe..merimpat!..kalo doble bolehhh?

  9. Nak join blh lg ke… 🙂

    http://semekarartie.blogspot.com

    dh list dlm exchange list ya…

  10. ok nak masukkan kizmyself dlm bloglist ‘enjoy reading’ jugak la..hehe

    p/s: harap2 blogger otai nie pon sudi masukkan ‘rozelt’ dlm bloglist beliau..hihi

    http://loveroses.blogspot.com

  11. NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER

    nak join juga,..

    http://bingkisancintaku.blogspot.com

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *