Breaking News
Home » Uncategorized » Sejuta Impian

Sejuta Impian

Impian- Semua orang ada impian yang memang di harap jadi kenyataan.Walaupun impian itu agak sukar dicapai namun dengan usaha pasti ianya akan terlaksana juga.Janji perancangan menuju ke arah impian itu mantap dan taratur.

Aku cerita ini bukan apa,cuma aku memang dari dulu mengikuti rancangan Sejuta Impian di TV3.Mungkin ini je rancangan yang aku follow setiap minggu..hehe walaupun aku bukan kaki menonton tv.Sebenarnya rancangan ini banyak memberi inspirasi kepada aku bagaimana orang berusaha untuk mencapai impian dengan bantuan dana yang cukup.Suka cara bagaimana impian mereka itu menjurus dan memberi manfaat kepada komuniti belia dan Malaysia amnya.

Kita dalam dunia blog juga pasti ada impian.Pasti ada yang ingin kita capai.Begitu juga ada yang ingin kita sampaikan demi kebaikkan bersama.Cara kita sebagai blogger ialah dengan menulis sesuatu yang boleh dikongsi bersama.Impian aku dalam dunia blog ini adalah orang dapat memahami dan menerima apa yang cuba aku sampaikan.Sedikit sebanyak ada juga ilmu yang dapat walaupun tak seberapa.Apakah anda impian sebagai penulis blog?

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

12 comments

  1. kat hostel xde tv.. x dpt nk tengok..

  2. sejuta impian ? ape tu ? tak pernah tgk

  3. ❁ نور يوسمهانياي ❁

    heee, yusma tak penah tgok sejuta impian tu punn =)

  4. er..rugi lah korang kalo x penah tengok sejuta impian ni..hahaha…hadoii..kiz betul tu..aku berblogger pun ada sebilion impian..hehe

  5. impian akak x banyak..cuma inginkan rumahtangga terus bahagia..itu saja.. 🙂

  6. tgok jap td..ada yg dpt 15k huhu

  7. aku tak tengok lagi,bro..

    impian aku sebagai penulis blog..sudah semestinya,aku mengharapkan blog aku,GMMS neh dikenali oleh blogger sebagai blog yang mesra,ramah,dan berinformasi..InsyaAllah..

  8. impian saya dalam dunia blog pula adalah ramai kawan blogger rapat seperti facebook.. 😀 agagagaga

  9. teringat dulu-dulu kat TV3 ada rancangan Benson & Hedges Golden Dream…

  10. huu.rmah ceq xdak tibi tigaaa

  11. boleh masuk sejuta impian lah cmni bang !

  12. hehe, supaya dapat kenal ramai orang, dan menjadi blogger yang best bro XD

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *