Breaking News
Home » Uncategorized » Segmen Sepantas Kilat | Siapakah Mereka

Segmen Sepantas Kilat | Siapakah Mereka

Petang ni otak memang sendat sikit.Malas nak memikir entri walaupun idea tu memang mencurah curah..simpan untuk malam je la.Macam biasa Segmen sepantas kilat cuma bagi jawapan dan tuliskan di ruangan komen.Tak payah nak entri2 bagai.Leceh eh..kalau entri2 ni..kira segmen ni aku tak der kepentingan langsung..haha..sekadar nak enjoy petang ni.

Jadi siapakah kedua dua ini.Pemenang berdasarkan siapa yang betul dan jika ramai yang betul siapa jawab dulu kira menang..Macam biasa pemenang akan di buat promote khas dalam entri lepas ini.

Jawapan anda akan di siar lepas tamat segmen jam 6.45 petang ini juga..1 jam je ni..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

10 comments

  1. aoron aziz dan siti nurhaliza//

  2. irfan khairi ngan siti nurhaliza kot….

  3. aroon aziz . perempuan tu xsure .siti nurhaliza kut .. hehe

  4. aaron aziz & siti nurhaliza 🙂

  5. aaron aziz ngn datuk siti nurhaliza kan..

  6. alamak da lewat lg… ermmm..kih kih kih

  7. adoi…slalu lmbat nie kiz..asl kiz buat segmen mesti time aku of pc..on balik dah nak tmat dah..huhu…rasenye tau jwban nie tpi xpe lah diorang dah jwab tu..hehe….mat ptg..sms-bomber-sms-flooder-untuk-hp

  8. selalu x sempat join… huhuhu

  9. ha3 dah lps
    mcm dr sheikh muzaffar
    pun ada laki tu

    ENTRY TERKINI = on-screen keybord

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *