Breaking News
Home » Uncategorized » Segmen : Promosi Blog Di KizMyself

Segmen : Promosi Blog Di KizMyself

STICKY POST : TERKINI SILA KE BAWAH
Anda mahu entry khas blog anda di di siarkan di Blog KizMyself ? Contoh boleh klik link ini  Link 1 , Link 2

Jika anda mahu jom sertai Segmen mudah ini dengan langkah langkah berikut..
1-Buat entry ringkas tentang segmen ini di blog anda dengan tajuk “ Segmen : Promosi Blog Di Kizmyself
2-Follow atau tak follow terpulang anda.Tapi wajib sertakan header dan link blog ini di entry anda
http://kizmyself.blogspot.com
3-Kalau nak tag rakan2 pun boleh,tidak tag pun tak mengapa
4-Dah siap sila letak links entry anda di ruangan komen entry ini.
Mudah dan simple.Harap anda dapat memberi sokongan pada segmen ini.Terima Kasih.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

58 comments

  1. join sekaki πŸ˜€

  2. thanks…i will follow u

  3. SALAM…cek myyra dah join dah segmen ney…cek myyra uat untuk dua2 blog cek myyra..boleh kan..=D

    )

    )

  4. MeNcArI kEtEnAnGaN Ilahi

    with full spirit i want to join it…hope you listdown me>>>thanks~~~

    http://qudwahhasanah96.blogspot.com/2011/06/segmen-promosi-blog-di-kizmyself.html

  5. Yg otai macam akak ni tak yah join lah kiz..yaaa…tapi kiz tetap di hati..heee..

  6. harap penyertaan aku diterima..:)

  7. saya dah join segmen nie =)
    hoping fully

  8. wahh promosi blog.akak free nnt akak join.selamat perasan entri ni..hik3.

  9. (: gebangkembang :)
  10. Waaahh akhirnye bloger pemes wat segmen!! =))

  11. nk join gk..hehhee..:D

  12. bujang join wee~

  13. Mizz D O L L Y

    Yeay! Da join!!!!

  14. Nur Syazana Mohammed Sani

    HEY ,. zana join ,.

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/06/segmen-promosi-blog-di-kizmyself.html

    plz review n respon kay ^^

  15. dah join !!

  16. Mimie Cikonett :)

    joined! hehe

  17. Merpati Putih_ Hazzi

    salam..hai πŸ™‚

    1st trying 4 me πŸ™‚

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *