Home » Uncategorized » Segmen | Jom Kongsi Entri

Segmen | Jom Kongsi Entri

SEGMEN TUTUP

1- Semua Jenis entri kecuali entri politik dan seks
2- Buat entri bertajuk ” Segmen : Jom Kongsi Entri “
3- Dalam entri anda letak 1 links entry yang pernah anda tulis yang anda kira terbaik atau paling banyak di baca.
4-Sertakan header ini dan link ke entri segmen ini.

http://kizmyself.blogspot.com

5-Dah siap tulis link entri segmen anda di ruangan komen.Setiap link entry terbaik / popular anda akan di promote atau di linkkan di entri baru blog ini atau di entri khas..bila entry best best orang nak tahukan..

mudah dan cepat..tak perlu nak tag tag..seikhlas hati je…
Tarikh tutup: 10 Malam 23/07/2011 

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

51 comments

  1. tutup bile????

  2. menyertakan diri jugak!hehehe..

  3. join..berkongsi

  4. Assalamualaikum w.b.t..
    PC join ya..terima kasih..^_^

    may Allah bless.ameen..:)

  5. jangan tutup lagi..akak nak join gak..tapi esok kot..boleh?nak kena godek2 dulu entri2 lama..hehe

  6. ok dah siappppppppppp

  7. tunggu taw! cik nak join jugak!

  8. jangan tutup lagi ye.satgi akak join..:)nak buat entry dulu..

  9. tak taw ada entri best ker tak kat blog aku..huhu

  10. nak join ler.. buleh x?. ehee. jap nak buat.

  11. joinned..hehe

  12. na join ! hihi

  13. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    taufiq arifin aka topimagine menjoinkan diri 🙂

    http://topimagine.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kongsi-entry.html

    PEREMPUAN PAYUDARA BESAR, CEPAT PENAT???

    ORANG MELAKA KUAT MAKI

  14. KIz : ada sorang lagi member yang aku tag nak join.. boleh lah ek… please…. :terharu

  15. ngeh3 :hihi

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *