Home » Uncategorized » Segmen Entry Terbaik

Segmen Entry Terbaik

Ni segmen yang di kelolakan oleh Belalang tuan blog http://www.suarabawahtanah.com tentang n3 terbaik yang aku buat..terbaiklah sangat..???
Tetapi segmen ni aku di tag oleh tak lain tak bukan oleh Kak Pah ..jadi aku dengan rela hatinya menjalankan tugas untuk menayangkan n3 aku yang terbaik..konon2nya lah..haha..
Mudah je nak buat segmen ni..
1 – Tuliskan Apa N3 terbaik dari blog korang..
Segmen terbaik yang aku rasa pernah tersiar kat sini adalah n3 ni ” Ada sesuatu Untuk Ku Kongsikan lagi “ Aku pilih n3 ni pun sebab populariti dia yang mana still lagi berada dalam ranking teratas n3 paling tinggi pageview dia..Kalau nak ulas ni tak pandai eh..jadi korang tengok lah sendiri.

2 – Tag sekurang kurangnya 2 rakan dan pilih n3 mereka yang korang suka..

Yang pertama aku nak tag adalah sahabat yang sorang ni..MJ .. n3 terbaik @ aku suka dari dia adalah http://mujahadahmardhiah.blogspot.com/2010/12/aku-tak-bersalah-tapi-dipersalahkan.html

Yang kedua pula sesaja nak tag dia lah..ada respon tak..Krole n3 dia yang paling aku suka dan terbaik adalah( sbb aku memang hari2 skodeng blog dia- silent reader ) http://www.krolezone.com/2010/12/akhirnya-kau-menjadi-milikku.html

Tu je yang dapat aku buat..lepas tu korang tinggalkanlah link n3 korang ni kat SINI kat blog Belalang tu laa..
[NOKTAH]

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

3 comments

  1. dah buat yaaa…senang jer..kan..asal dpt jer apa2 tag…hantar je sini..hahhaaaa..

  2. @Sharifah nor hantar je apa apa tag..tapi jangan tag / kontest yg panjang2 dah ler..memang kondem den di buatnye…huhu

  3. hey kiz!
    terima kasih ye kasi support…
    mmg patut pun entry tu jd yg terbaik dan mendapat pageviews tggi…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *