Home » Bicara Blogger » Segmen Bicara Blogger | Satu Kelainan

Segmen Bicara Blogger | Satu Kelainan

Segmen Bicara Blogger. Assalamualaikum dan selamat petang buat semua sahabat seperjuangan.Dah lama rasanya tak bersegmen.Tapi kali ini nak buat lain sikit.Dan mahu segmen yang lebih nampak macam profesional..haha..pro laa sangat.Tapi kalau tak cuba tak tahukan.Aku namakan segmen ini BICARA BLOGGER.Segmen ini bukan nak review blog tapi lebih kepada nak pandangan penulis blog.
Syarat mudah.Tak perlu buat entri bagai atau tag sesiapa.Peserta akan dipilih berdasarkan kesesuian blog.Aku akan tanya beberapa soalan tentang dunia blog atau pandangan tentang isu semasa melalui email sahaja.Sebab itu itu anda tak perlu buat entri.Kalau nak buat entri selepas bual bicara anda disiarkan itu terpulang.Jadi segmen ini nampak macam temuramahlah ye.
Kepada sesiapa yang berminat boleh hantar email dan alamat url blog anda ke email ini admin@infosemasa.com .Itu sahaja.Dengan menghantar email bukan syarat anda akan terpilih.Pemilihan berdasarkan kesesuaian blog..amacam ada berani?
pstt : aku dah pilih sendiri beberapa blogger sebagai pelopor segmen ini.. nantikan kemunculan mereka serta pandangan mereka..haha.

Check Also

BICARA BLOGGER Lyssa Faizureen

Kembali lagi kita berkenalan dengan seorang lagi sahabat blogger kita Lyssa Faizureen.Mungkin ramai yang telah …

8 comments

  1. baca email wan

  2. Azhafizah[フィザ]

    saya susah join!rugi tak join..bertukar pandangan best jugak sama sama majukan diri ^_^

  3. wahhh best 🙂

  4. nak join gak leh?

  5. wahhhh..nak juga.tapi boleh ke?

  6. ehhh.. mcm mana boleh tak perasan nih… nak kena hantar email jgk ke kiz?? heee

  7. baru perasan ni… nak hantar emel cepat2…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *