Home » Uncategorized » Sebab Kena Tag..kena Juga Join..

Sebab Kena Tag..kena Juga Join..

Aku Rasa Ni 2nd Kontest aku kot..kalau tak kena tag mungkin langsung tak ada join apa apa kontest..sebab aku ni malas kot..!!
Penganjur eh http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html (LEPAS SIAP BUAT N3..KORANG LETAK LINK KORANG KAT SINI )
Di Tag Oleh Ahli Kabinet Kak Pah
Nama Contest Kontest Blog Terkemas !!

Kontest ni di tag oleh Kak Pah sebab dia saja dengki tak leh tengok aku senang..haha ..may be sebab aku selalu susahkan dia buat macam2 tag haha…

Syarat Sah Nikah…opss syarat2 kontest daa..
01 Tak pollow penganjur pun tak per…tapi penganjur suruh korang follow aku..haha
02 Ada Blog ..blog tak der..batu blok pun boleh..
03 Buat n3 pasal kontest..dah buat kot..
04 Hantar link n3 korang kat blog penganjur…
05 warganegara ada ic dan tak pernah ada rekod jenayah..
06 Tag 3 orang yang blog dia kemas2…( aku syorkan korang tag yang tak kemas nanti senang korang menang..) hahaha..jangan ikut syor aku tu..tak baek seh..

Rozuan
Tarikh Tutup = 1 febuary 2011 ( lama tu..kenapa tak letak tahun 3000 je…haha.)
dah siap..nak hantar link ni..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

16 comments

  1. hai3…..encik kiz celamay maju jaya!! heheh

  2. ^^ tahun 3000.. hahahaha.. abc nak join leh tak agak2.. agak2 kemas tak blog abc?? hihihi

  3. lain kali letak je takde expired date…
    hahahah…baru senang sikit….

  4. @Daniela hehhe…maju setapak lagi…

  5. @akubersamaCahya yeah Cik ABC ..join je…bukan kena bayar pun,,,huhuhu..ABC punya blog kan da BooOOooM ..

  6. @eitaEita..kalau tak der expired date nanti leh menimbulkan syak wasangka…hahahaha

  7. ado lagi contest..tapi kak pah tak mau tag kiz..sbb kpah pun tak tag org..heee..siapa yg nak, dia ambik sendiri..!!!

  8. @Sharifah nor ye kak Pah…kalau ada tag je…kita accept je..tapi kontest manisnya senyuman tu kita dah join…haha lama dah..bersawang nak tunggu result..huhu..

  9. gud luck yer.. 🙂

  10. kenapa sampai skrg saya masih tak paham cmne nak join contest..kena tag?kena link? pening kepala..

  11. kite pun png masa 1st time kena tag?apo bondo tu jang…price tag kite taulah…atau luggage tag kat bag passenger.dekat blog pun ada tag?last2 kite gi tya kt blogger yg tag kite tu.tapi manjang kena tag camner nk update n3 sdri huhu.gd luck 4 ur bro hrp meneglah,blog ni mmg kemas tu kite suka sggh selalu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *