Home » Uncategorized » Satu Penghargaan | TOP 10 Referring Url September

Satu Penghargaan | TOP 10 Referring Url September

Bulan September dah berakhir..dah tutup akaun katanya.Hari ini aku nak umumkan 10 referring url (blog) untuk bulan September..Jika ada referring ke sini tu maknanya anda ada letak link blog ini kat blog anda..10 yang tertinggi je tau..yang lain mana tahu bulan depan lak tersenarai…lagi pun mingguan punya pun ada..takkan tak nak..ni backlink ni..direct baclink..haha..

1- Josrevalution.blogspot.com
2- Aku-freaky-falcon.blogspot.com
3- Nurazizahyahaya.blogspot.com
4- Arituarini.blogspot.com
5- Bloqkami.blogspot.com
6- cikgubadarudin.com
7- faizalfredly.com
8- PuteriKasih.com
9- Aimieamalinaazman.blogspot.com
10-elihjapahar.blogspot.com

Terima kasih buat semua..semua terus kekal lagi untuk bulan Oktober..haha..
Sumber adalah dari Google Analytics.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

4 comments

  1. alamak bulanan punyo jtuh numbo ompek la pulak.. kono lawan play off la mcm ni.. kih kih kih..

  2. Makaseh tersenarai jugak..harap bula depan boleh naik lagi hihi

  3. alamak den kat no 8…kena usaha lagi ni..hahaha

  4. ♥Aien Najwa♥

    wah..tahniah..hehe..=)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *