Breaking News
Home » Motivasi » Satu Cerita Yang Penuh Makna Mesti Baca

Satu Cerita Yang Penuh Makna Mesti Baca

Satu Cerita Yang Penuh Makna Mesti Baca. Cara menyampaikan nasihat itu ada berbagai cara. Jika betul caranya pasti akan berkesan yang mendalam.

Mak : Tahu tak kenapa mak sayang sangat kamu?
Anak : Sebab saya anak mak kan?
Mak : Tapi ada alasan yang lebih hebat daripada itu..
Anak : Apa tu mak?
Mak : Kerana boleh jadi kamu lah penyelamat ibu di kubur nanti andai malaikat sedang mahu memalu dan memukul jasad ibu nanti..
Anak : Mak! Janganlah…
Mak : Jadi anak soleh ye..mak perlukan doamu di sana nak..( Mak itu lantas mengalirkan air mata cinta 🙂

sekadar berkongsi untuk renungan sahabat semua.. bukan hanya untuk ibu dan bapa..tapi juga untuk bekalan kita disana..pesan-pesan eh kat anak kita..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

7 comments

  1. eh Aidanatasya baru post ni kat wall group 🙂 papepun bagus entry ni bro 🙂

  2. berpesan2lah dgn kesabaran dan berpesan2lah dgn keimanan.

    TQ bro.

    Nak kena pesan kat anak kita juga, tapi jgn dilupa tanggung jwab kitta pada ibu bapa kita.

    *Eh, bila masa saya ada anak? Haha~

  3. Azhafizah[フィザ]

    sama sama kita beringat..renung bersama dan amalkan ^_^

  4. tanks sentiasa mengingatkan.. jap nak share ke fb pula..

  5. huh sedih lak baca..huhu sntiasa nk jd yg tbaik untuk mak 🙂

  6. cerita yang ringkas padat yang bermakna.. :’)

  7. uuu~ nak jadi anak yg baik untuk mak ayah. insyaAllah 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *