Breaking News
Home » Santai (page 5)

Santai

Piala AFF Suzuki 2012 | Bangkitlah Harimau Malaya

As salam , malam ini 28 November 2012 merupakan malam penentuan arah tuju pasukan Malaysia dalam saingan Piala AFF Suzuki 2012. Kekalahan dalam perlawanan pertama kumpulan B 0-3 kepada pasukan Singapore membuatkan pasukan Malaysia menempuh laluan sukar untuk layak ke peringkat separuh akhir. Perlawanan kedua bertemu Laos di Stadium Nasional Bukit Jalil adalah perlawanan mesti menang. Jika tewas , lupakan …

Read More »

Banyaknya Spam Iklan , Suka Sangat

As salam , apa khabarnya sahabat blogger dan juga pembaca yang masih setia kesini. Agak lama juga aku menyepi dari dunia blog atas alasan yang disengajakan. Tetiba je rasa malas nak update apa lagi hendak tengok blog sendiri..haha.. Tapi rasa hari ini mungkin sebagai titik tolak untuk kembali memeriahkan dunia blog. insyaallah. Setelah sekian lama tidak melakukan blogwalking, nampaknya shoutbox …

Read More »

Sabarlah Abil Fikri Ahmad

As salam , agak sekian lama menyepi atas urusan yang tak dapat dielakkan..tapi itu tak pentingkan.. hari ini tergerak hendak menulis semula setelah minda ini agak berkarat dalam menjana idea yang entah kemana hilangnya. Tadi terbaca dalam akhbar tentang kisah Abil Fikri Ahmad yang menjaga isterinya yang sakit urat saraf. Manjaga isteri yang terlantar. Sebelum ini pernah dengar di televisyen …

Read More »

Dah Dapat Yeyyy

As salam , tepat dan pantas. Sama macam yang dijanjikan. Tak macam yang lain , berjanggut nak menunggu eh. Tu lah keistimewaan Nuffnang dan Churp churp.. pendek jo entri ni sebab semata-mata nak tunjuk dah dapat check nuffnang..wakakakka ( cam hampeh perangai ) Adverlets dah dekat setahun dah tunggu ni tak bayar-bayar.. lagi ler hampeh kan.. buang tong sampah dah …

Read More »

Dah Terima Payment Advice Dari Nuffnang Dan Churp Churp

As salam , syukur sebab dah terima payment advice melalui email dari Nuffnang dan Churp Churp. Tepat pada masa seperti yang dijanjikan. Itulah kelebihan nuffang dan churp-churp. Bab bayaran memang tak mengecewakan. Nampaknya tak lama lagi sampailah check serentak ke peti surat..yeahh..  Tapi sekarang aku aku telah pun menduakan nuffnang sebab aku dah pasang iklan Komli ( dulu Admax ). …

Read More »

Aku Gigit Kau Sampai Mati

As salam , suasana raya masih terasakan , lepas ni giliran rumah terbuka sana-sini. Alhamdulillah murah rezeki orang yang membuat dan yang datang nanti. Tapi mungkin ada juga yang tengah lesu-lesu sebab terlebih gula..maklumlah raya ni semua manis-manis je , lagi manis kalau yang melayan masa raya anak dara jiran yang manis-manis..hehe. tapi jaga-jaga , jangan lepas raya penyakit sampai …

Read More »