Breaking News
Home » Santai (page 4)

Santai

Tu Deh Orang Kampung Den , Aksi Ganas Sempena PRU 13

As salam buat pembaca. Lama rasanya blog ni tak dikemaskini. Apa nak jadi pun tak tahu lah. Sekarang musim demam. Satu Malaysia demam pilihanraya. Sebelum tu nak pesan JANGAN TERPENGARUH DENGAN TAJUK ”  Aksi Ganas Sempena PRU 13 “. Saja nak bikin gempak..hahaha .Pihak-pihak yang bertanding sedang sibuk berkempen. Ditambah pula dengan kehadiran penyokong kuat masing-masing..meriah Malaysia ni.. Yang penting …

Read More »

Kalau Was Was Jangan Mohon

As salam , paling hangat sekarang adalah pasal BR1M 2.0 . Carian tertinggi juga sekarang pastinya tentang BRIM 2.0 . Pertanyaan dan sembang kosong juga semua pasal BR1M. Sebab itu adalah duitkan.. Objektif utama BRIM 2.0 ialah untuk membantu isi rumah berpendapatan RM3,000 ke bawah dengan peruntukan sebanyak RM500 dan individu bujang berumur 21 tahun ke atas yang berpendapatan di …

Read More »

Rindu Rasanya

As salam, memang sukar nak memulakan sesuatu tapi nanti kalau dah mula pasti susah nak berhenti. Segalanya bergantung pada faktor masa dan segala ruang kesempatan walaupun sempit harus digunakan sebaiknya. Begitulah yang sedang aku cuba untuk kembali aktif berblog seperti zaman dulu-dulu. Yeahhh.. aku rindu zaman blogwalking.. zaman entri santai yang aku tulis ikut bantai aku je. Zaman adanya macam-macam …

Read More »

1 Januari 2013 Masa Sesuai Untuk Kembali Aktif ?

As salam buat semua yang mungkin masih sudi menjengok blog yang agak lama terbiar timbul tenggelam. Hampir 4 bulan aku rasa blog ini hilang arah dan tak berupdate dengan sempurna..haha.. Apa nak dikata jika mood memang dah tak ada. Memang sejak jarang menjengok blog ini , memang ketara aku rasa banyak ketinggalan bermacam info terkini.  1 Januari 2013 mungkinkah masa …

Read More »

Raja Yakin , Anda Macam Mana ?

As salam.. Apa yang hangat sekarang eh? Politik ? arghh cakap pasal politik sampai bila pun tak habis..biasanya menang jadi arang kalah jadi abu. Tapi kalau bab sukan , ermm apa lagi Piala AFF Suzuki lah yang paling hot meletup sekarang. Apa lagi menjelang pertemuan separuh akhir pertama Malaysia vs Thailand di Stadium Bukit Jalil esok 9 Disember 2012. Nampaknya …

Read More »

Alamak Kena Maki Juga Rupanya

As salam , asyik cerita sukan je blog aku sekarang.Tapi apa nak buat itu yang paling aku minat. Aku memang rajin cari maklumat apa saja maklumat sukan yang panas-panas.. biasalah kita orang tak popular ni jana pengunjung dari google je.. nak harap pembaca tetap mana ada kot.. Pasal tajuk kena maki ni… macam biasalah hal bolasepak Piala AFF Suzuki 2012. …

Read More »