Breaking News
Home » Santai (page 22)

Santai

Kalau Memang Betullah Memang Kayo Den Ni Haa…

Hari-hari ada duit masuk.Bukan sikit-sikit dia punya amaun.Beratus ribu kekadang berjuta pun ada.Bukan dalam nilai Ringgit Malaysia tapi dalam US Dollar dan Pound Sterling.Memang kayo den cam ni.Tapi semua tu lebih auta dari fakta.Semua tu tipu je.Entah apa motif dia orang send email yang entah ke apa tu.Setiap hari ada je. Tapi setakat ini untuk akaun bank aku belum ada …

Read More »

Santai Dan Info Terkini

Santai dan info terkini ,itu sahaja yang mampu aku beri.Jauh sekali untuk dipuji dan tak minta untuk dikeji tapi jika ada yang sudi kesini aku rasa berbesar hati.Sekadar ingin berkongsi secebis cerita disini dan bukan untuk beremosi.Biar kehadiran untuk dirasai dan memberi dan bukan untuk mencari publisiti.Agar yang dikongsi sama dinikmati,yang baik terpahat dihati,yang buruk usah diikuti..hehe.. Ringkas je entri …

Read More »

Skype .. Saturday Night Fever .. Sesekali Melayan

Skype la pulak ye..semalam layan skype dengan rakan-rakan blogger ni.Sebab aku ni nama je ada akaun skype tapi login atau online jarang sekali.Tapi sesekali dapat melayan best juga..semalam berkumpul serentak di dunia maya dengan Diana Azis , Cha , Cikgu Wan , Cik Kiwi dan Miera ( bisu ni sebab dia tak der mic..haha ). Mula-mula ni je kan..lepas tu …

Read More »

Dah Berpantang Pun Kena Juga.. Macam Mana Ni

Sunyi dan agak lenggang lalulintas dunia maya hari ini.Mungkin hari ini ramai yang dalam perjalanan balik ke kampung sebab cuti yang panjang.Tak ada masa nak melayan internet kot.Hari ini aku pun sibuk juga,biasalah kalau dah curi ini kenduri banyak.Hari ini kena rewang kerana jiran ada buat kenduri kahwin.. Sebut bab kenduri kahwin ni.. apa yang paling mudah kita jumpa adalah …

Read More »

Hati-Hati Jangan Sampai Jadi Macam Ini

As Salam buat semua.Orang dulu-dulu ada pesan,cakap siang pandang-pandang cakap malam dengar dengar.Kerana mulut badan binasa.Tapi zaman sekarang bukan sebab mulut je,Facebook,Twitter,Blog dan lain-lain medium laman sosial boleh membuat kita binasa.Laman sosial banyak buruknya jika salah guna. Sebut bab ini,satu lagi kes yang tengah hangat sekarang iaitu penyebaran khabar angin yang menyatakan Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar meninggal …

Read More »

Jangan Kau Curi Yang Itu ,Nanti Aku Tak Dapat Online

Sejak akhir-akhir ini selalu berlaku,tengah syok layan game online..bar wifi ni terus hilang.Tengah syok layan blogging tetiba terus talian internet terputus.Tengok modem lampu DSL untuk talian telefon dah tak menyala..huh..sakit jiwa.Mulalah nak kutuk TM macam-macam..haha.Jap siasat dulu.. Lepas skodeng sana,tanya sini,pasang telinga kat kedai kopi rupa-rupanya tempat aku ini tengah hangat dengan kes curi kabel telefon.Alahai patutlah selalu sangat terputus …

Read More »