Breaking News
Home » Santai (page 21)

Santai

Twitt .. Twitt Burung Berkicau

Akhir-akhir ini aku agak beralih selera..dari western ke african food..abaikan..jauh sangat perumpamaan aku tu.Bukan apa sejak akhir-akhir ni aku lebih terdorong nak bertwitt-twitt kat twitter.Buat akaun dah lama,cuma jadi tempat tempek entri je.Tapi sekarang dah mula nak twitt2 lak.Seronok juga eh..( tapi jangan ler sampai melalaikan ).Agaknya dah bosan kot dengan Facebook..( memang dari dulu aku agak kureng dengan FB …

Read More »

Lemas

As Salam..amacam cuti hujung minggu? seronok ? semuanya bergantung macam mana korang semua menghabiskan masa cutikan. Aku macam biasa je..cuti lepak rumah layan anak-anak.sebab hari biasa masa agak terhad.Sekarang ni banyak betul kes lemas.Lemas kat sungai,parit dan laut.Yang terbaru di Pantai Cherating, semalam. Seorang anggota polis dan dua anak tirinya lemas ketika mandi di pantai.. Sebut bab lemas mandi lain …

Read More »

Apa Yang Anda Fikirkan ?

Tahu gambar apa kat atas tu? biasa tengokkan.Kalau tak tahu bohonglah kan.Hampir semua orang ada akaun FB.Dalam kotak tu sebelum kita tulis dia ada tertera ” Apa yang anda fikirkan? ” Kalau dia dah tanya macam tu mudah je kesimpulannya.Jika anda tulis status yang ok dan elok-elok,maknanya yang elok-eloklah yang anda fikir masa tu.Kalau tulis benda yang tak elok macam …

Read More »

Kuch Kuch Hota Hai Punya Hal

Buka Facebook.. nah ambil tetiba abam Man Keta buat pengumuman ” kehadapan org kg.. pengumuman2 ehehehheehe sebentar lg panggung akan di buka..lakonan hebat hero dan heroin feveret sepanjang zaman shah rukh man dan kajoll ecececece… “.Tu dia panggung cerita hindustan telah dibuka di group blogger sengal. Baca komen..haha..semua bagi ulasan tersendiri tentang cerita ini.Maknanya ramai gak blogger yang layan hindustan.. …

Read More »

Hari Suami Isteri

Hari suami isteri..apa tu..Siapa yang ada suami atau isteri tu bolehlah sambutkan.Ok juga dari pada sambut Hari Velentine yang tak tentu apa disebaliknya..Aku sendiri tak tahu apa itu Hari Velentine sebab memang tak mahu ambil tahu ,apa lagi kalau nak sambut.. Hari suami isteri ini sebenarnya dicadangkan oleh Kerajaan Kelantan yang bercadang menggantikan hari mengingati kekasih, Hari Valentine yang disambut …

Read More »

Ini Kerja Kau Ye.. Memang Tak Patut

As Salam.. panas cuaca hari ini.Panas juga isu-isu terkini.Macam-macam ragam.macam-macam cerita dan macam-macam Aznil….ehh yang ni lain..haha.Kekadang ada yang tak masuk akal punya hal pun ada.Begitulah lumrah kehidupan..tersalah langkah kecundang. Macam yang inilah..sikit mahu untuk..masa depan boleh jadi samar-samar.Kalau sabit salah .. segalanya hilang.Seperti yang aku baca kat surat khabar ni.. Seorang pensyarah sebuah kolej di sini ditahan Suruhanjaya Pencegahan …

Read More »