Breaking News
Home » Santai (page 20)

Santai

Mereka Sengal Sampai Aku Pun Terjebak Juga

As salam,selamat berhujung minggu semua.Cuti..cuti..!.Tadi aku buka FB tengok apa-apa yang menarik..macam biasa group wajib skodeng adalah group Geng Blogger Sengal GBS.Perghh pepagi dah terpampang muka-muka sengal dengan aksi yang tersengal..ohh ada kontest rupanya..contest tu kat FB group je..meh skodeng antara muka-muka sengal blogger yang sertai..dan paling tak boleh blah aku pun leh terjebak sama..haha..sebagai tanda sokongan untuk GBS…supporting ler …

Read More »

Nak Kelirukan Orang Je Kerja Dia

tit..tit..titt..( bacalah macam nada mesej sms hehe )..so cepat-cepat le tengok mana tahu ada hal penting ke,boss nak belanja makan ke,ada secret admirer ke yang sms.Bila buka ni haa dia tulis.. RM0.00 Peringkatan kpd +6019******* : anda perlu tekan ON BE sms ke 39914 skrg utk aktifkan semula kandungan SMS anda sebelum tamat tempoh! T&C apply.Entah kandungan sms apa tah …

Read More »

Serbu

Sebahagian daripada 8,500 penerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) kawasan P194 Petra Jaya, Kuching menyerbu Stadium Perpaduan Sarawak seawal jam 7 pagi tadi. Walaupun pengagihan BR1M ditetapkan pada 10 peringkat dan dijadualkan hari ini sehingga hari Ahad, penerima berasak-asak datang pada hari pertama pengagihan. Sabar-sabar..takkan lari gunung dikejar..yang berlari cuma orang yang mengejar..Sekadar berkongsi secebis ragam kehidupan manusia. Gambar hakmilik …

Read More »

Boleh Pun , Belum Cuba Belum Tahu

Belum cuba belum tahukan..dah cuba barulah tahu..huhu.Kalau nak seribu daya tak nak seribu dalih.Tapi kalau hanya cakap nak je tanpa usaha tak jadi juga.Tapi kalau belum berjuang dah mengaku kalah,itu lagi teruk..boleh kira macam pengecut..tak gitu. Macam ni haa..skuad Piala Thomas Malaysia akhirnya berjaya juga melangkah ke pusingan akhir Piala Thomas setelah berjaya layak ke peringkat separuh akhir pusingan kelayakan.Dalam …

Read More »

Macam Ni Punya Ganas Pun Leh Jadi Mak Andam ?

As Salam, fuhh..baru balik dari buat liputan bola..haha ( maklumlah entri hari ini banyak cerita bola je ).Dan nampak ketara bila entri bola masuk je..shoutbox aku jadi sunyi..haha..tak per..mungkin cerita bola hanya untuk peminatnya sahaja..janji dari google ada mari..hehe.. Masuk bab mak andam ,semua kenal siapa mak andam..alah orang yang solek-solek pengantin tu la..orang yang wajib ada tu.Biasanya lebih kepada …

Read More »

Handphone Dia Orang Ni Ada Gam Ke ?

As Salam..seharian tak berupdate..terasa janggal lak eh.Nak berjaya juga mengupdate entri merapu sekali lagi.Hari ambil cuti tahunan,bawa family ronda-ronda kotaraya.Orang selalu bawa family jalan-jalan hujung minggu tapi aku lebih selesa awal minggu.Sebabnya hari isnin ni tak sibuk..tak sesak.Jadi pergerakan menjadi mudahkan.Sebab aku ni bukan jenis yang suka lambat-lambat ni..semua nak pantas.Paling aku malas nak layan adalah beratur..haha. Cuma aku tengok …

Read More »