Breaking News
Home » Santai (page 2)

Santai

Dulu Pulang Awal

Selongkar punya selongkar , jumpa posting Pulang Marilah Pulang Bersama Sama  kat arkib yang agak dah bersawang. Maklumlah tahun 2012 punya. Aku ni memang suka baca blog sendiri , terutama posting yang lama-lama. Kekadang macam tak percaya je aku ada tulis benda ni dulu. Yerlah kan, sapa lagi nak baca blog sendiri kalau bukan sendiri yang baca..haha. Berbalik kepada topik …

Read More »

Giveaway Ephyra Syukur Rezeki Datang Lagi

Giveaway Ephyra Fasa Pertama – Syukur dan macam tak percaya pun ada. Nampaknya sejak kembali aktif blogging 15 April dulu setelah bersara awal rezeki semakin mencurah-curah. Macam-macam dapat tak kira dari segi offer iklan , kerjasama promosi , giveaway dan lain-lain yang sewaktu dengannya.  Hari ni penganjur Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga , rakan blogger Mia contact melalui …

Read More »

Zalora Tepat Pada Masa

Zalora Tepat Pada Masa | Shopping Online – Hari Rabu order , hari jumaat sampai barang. Cepat dan tepat dari Zalora. Bukan apa , sebab ada boucher dari zalora , saja cuba shopping online. Ok , not bad lah dia punya services. Mungkin lain kali boleh order lagi. Tapi kalau bagi boucher lagi pun sangat dialu-alukan. Ty Zalora 🙂

Read More »

Cepat-Cepat Sebab Mereka Sudah Sedia Berkongsi

Assalamualaikum , mereka dah buka pintu , apa lagi takkan nak termenung lagi. Jemputlah masuk , mana tahu ada makan-makan ke, minum-minum ke kan.. Ini peluang nak bentang segala yang terpendam , terbuku di hati , diminda sampai terkelentang..hehe. Tapi pastian bernas. Apa kes aku melalut kat atas tu ? Tentang hal yang satu inilah, FAM dan bolasepaknya..Dengar ceritanya FAM …

Read More »

Mahu Tunggu Apa Lagi

Mahu Tunggu Apa Lagi  – “Apakah kamu berpuas hati dengan kehidupan di dunia sebagai ganti kehidupan di akhirat? Padahal kenikmatan hidup di dunia ini (dibandingkan dengan kehidupan) di akhirat hanya sedikit.?” (Surah at-Taubah, ayat 38). Sepanjang kehidupan kita , seharusnya kita menjalani pembelajaran untuk memperbaiki diri. Dari yang buruk kepada yang lebih baik. Kegagalan dan kesilapan harus dijadikan sebagai pengajaran …

Read More »

Tanpa Permulaan, Anda Tidak Akan Sampai Ke Mana-Mana

Assalamualaikum dan salam sejahtera , payah juga rasanya mencari ayat pertama bila dah terbiasa sangat menulis posting sukan sahaja.. padan muka. Semalam aku kembali ke masa silam zaman permulaan belajar menulis blog. Tetiba la pulak rajinkan. Padahal sebab kemaruk mencuba widget artikel berkaitan atau related link yang baru dipasang semula. Hampir separuh , artikel blog aku baca terutama yang berlabel …

Read More »