Breaking News
Home » Santai (page 13)

Santai

Apa Ada Pada Warna ? Apo Weiii ?

As salam semua.. agak lamo tak mencoret sesuatu..maklumlah aku ni reporter sukan..musim euro ni aku memang siarkan berita sukan je..hahaha..( den tulis ni sebab ado yang tanya pesal blog aku citer bola je..)..maklumlah minat nak jadi wartawan sukan..dari wartawan gossip dan politik tu kan.. baik tulis keputusan sukan..tak der tipunya dan fitnahnya pun..huhu.. Ok berbalik pada warna ni haa.. ado …

Read More »

Hari Ini Ahad .. Out Of Service

As salam.. selamat hujung minggu.. hari ini macam tak ada apa apa..all out of services..adehhh.. Hilang entah kemana..cuti kot.. Segalanya tak jadi..oh apa pun tak boleh. Mood kelaut..kepaya..ke sungai.. perghhh sorry jika entry ni dah macam entry apa kejadah..haha..

Read More »

Sudah Sudahlah Main Gasing Tu

As salam.. cuma korang letak jari telunjuk kan lantai ke , tanah ke lepas tu korang pusing badan korang sebanyak yang boleh..lepas tu berdiri tegak.. ermm confirm goyang punya..kepala ada pening badan ada goyang.. Macam tu juga kalau jenis yang cakap belit-belit ni..kejap macam ni , lepas tu macam ni lak..kemudian pusing balik ehh tak ke pening orang nak fikir. …

Read More »

Itu Salah Ini Salah Dah Tu Apa Yang Betul ?

As salam buat semua.. agak lama tidak kemaskini blog ini akibat terlalu banyak program yang kena hadiri. Masa itu agak terhad untuk mengadap blog ini.Cuma sejak dua menjak ini..kekadang 3 menjak dan sehingga bermenjak-menjak ini aku agak terkilan dengan banyak perkara.Terlalu banyak cakap sana , cakap sini yang suka tuding-tuding jari.Semua nak menang.Semua mahu jadi hero..tapi yang peliknya hanya hero …

Read More »

Tahniah Dan Terima Kasih Mia | Mialiana.com

As salam..apa perancangan hujung minggu ini? Aku baru berkira-kira nak gerak ke Putrajaya malam esok untuk sertai Hari Belia Negara 2012 – Himpunan Jutaan Belia. Nak turun serta memeriahkan..sebagai tanda sokongan aku sebagai belia.. tu mukadimah je..sebenarnya tujuan entri ni adalah untuk ucapkan terima kasih kepada seseorang.. Sebelum tu tahniah kepada sahabat blogger Mia yang telah berjaya dalam senarai akhir …

Read More »

Muka Ada Senyum , Kenapa Tak Percaya ?

As salam..akhirnya baru boleh nak update setelah lebih seminggu.Semua gara-gara masalah modem yang kena petir.Tak per,tak salahkan petir pun.Memang dah nak kena..hehe.. redha je.Tapi betulah orang kata ( bukan aku kata haa..) sehari tanpa internet terasa macam tak seronok je..betul tak? Tapi untuk mengelakkan rasa tak seronok tu menguasai diri , aku cakap kat diri sendiri..” Internet tak ada..kenapa nak …

Read More »