Breaking News
Home » Santai (page 12)

Santai

Na Na Na Na Ganu Kite ..

As salam , esok dah nak gerak ke Kuala Terengganu sebab ada program kat Taman Tamadun Islam. Malam esok nak attend program tahunan Gamat Gemilang 2012. Nampaknya kena tidur awal malam ni..dan yang paling nasib baik malam ini tak der bola…hahaha ( hantu bola betul ). Esok perjalanan jauh lebih kurang 6 jam dari Jempol , N9.Ermm tu kalau tak …

Read More »

Tetiba Wall Facebook Di Serbu , Terima Kasih

As salam buat semua sahabat maya tak kiralah di Facebook , Blogger , Twitter dan pembaca blog suam-suam kuku ni.. cuma hari ini aku nak ucapkan terima kasih buat semua sahabat yang telah memberi ucap selamat ulang tahun kelahiran kat aku ni haa.. meriah wall FB hari ini..kalau tak sunyi je..haha ( maklumlah tak popular kih kih ). Sebenarnya aku …

Read More »

Raja Kertas

Raja bukan sebarang raja, tapi raja kepada semua kertas-kertas yang ada kat dunia ni.. banyak pun boleh bikin pening tak ada lagi ler pening.. yang penting cari raja kertas ikut cara yang betul..keberkatan itu yang penting..  Orang selalu cakap ” Duit bukan segalanya  tapi segalanya memerlukan duit ” cam no tu.. Layan lagu Raja Kertas .. sekadar hiburan.. jangan sampai …

Read More »

Baiknya Hatimu Nazim Md Jan

Tetiba je aku rasa bangga bila ada rakan yang sanggup untuk mengeluarkan kos perubatan seekor kucing..apa yang aku baca di wall FB nya 8 hari treatment dah menelan belanja RM400. Dengar cerita kucing beliau ni sakit batu karang atau pun buah pinggang sampai kencing pun dah tak boleh kawal dah. Menitik je sepanjang masa akibat pundi kencing yang belum berapa …

Read More »

Pulang Marilah Pulang Bersama Sama

Gelang sipaku gelang..gelanglah rama-rama,pulang marilah pulang marilah pulang bersama-sama..ehh kalau tak salah aku lah cam tu lah bunyi lagu eh.. saja nak share gambar yang aku jumpa kat FB ni.. lawak pun ada..cam perli pun ada..ehh.. apa-apa pun penyokong ketat-ketat Belanda jangan marah eh..nangis tak per arr..  Agaknya apa dialog yang sesuai untuk gambar kat atas eh..?? Apalah agak eh …

Read More »

Cakap Memang Mudah Bla Bla Bla Bla

Pihak A : aku nak buat macam ni.. aku nak majukan tempat ni .. kita satukan semua dalam usaha kita mencapai apa yang kita nak buat..bla..bla..bla.. Pihak B : aku pun boleh buat macam kau buat , aku boleh buat lebih lagi. Kalau mereka semua setuju dan sokong biar kami je yang uruskan.. Pihak C : ehem.. kalau setakat cakap …

Read More »