Breaking News
Home » Santai (page 11)

Santai

Yahoo Barang Ketat Sudah Mari

As salam.. yahoo dan google ( x der makna ) barang ketat yang tengah hangat di pasaran dah mari..yeah leh ler berketat-ketat hari ni. Opss.. jangan salah faham.. bukan apa apa haa.. jangan warnakan otak tu dengan warna kuning..huhu.. sebenarnya hari ini satu bungkusan yang mengandungi novel SAYANG CIKGU KETAT KETAT karya blogger yang kita dah jadi novelis pula Rafina …

Read More »

Layan Semangkuk

As salam , baru berkesempatan untuk mencoretkan sesuatu. Hari ini memang tak ada perasaan pada blog sebab otak kekusutan akibat demam. Baru kena hujan sikit dah tak tahan dah. Dah tak macam dulu lagi.. dugaan.. Hari ini nampaknya selera memang menjadi-jadi walaupun demam. Bukan semangkuk dah tapi bermangkuk-mangkuk tapi tak ler sampai jadi mangkuk hayun..hehe.. Tu dia.. bubur pulut hitam …

Read More »

Sambutan Hari Peneroka 2012 Dan Perasmian Menara Felda

Tahniah warga Felda .. atas sambutan hari peneroka 2012 yang telah berlangsung di perkarangan Menara Felda hari ini 7 Julai 2012 yang telah dirasmikan oleh Perdana Menteri. Sebagai generasi kedua , saya turut rasa bangga dengan pencapaian Felda sehingga kini. Walau berbagai rintangan , Felda tetap mampu mengharungi persaingan dunia global yang penuh mencabar. Akhirnya Menara Felda mampu tersergam indah …

Read More »

Cabaran SEO , Sekadar Mencuba Kemampuan Di Enjin Carian

As salam, kali kedua aku mencuba dalam contest cabaran SEO ( Search engine optimization ). Kali ini mencuba kemampuan blog ini bersaing dalam cabaran SEO anjuran blog Eyriqazz.com . Di mana dalam cabaran ini mempertaruhkan keyword ” eyriqazz vs denaihati “. Dua nama besar dalam dunia blog yang menjadi kata kunci dalam saingan di enjin carian. Hadiah memang lumayan namun itu …

Read More »

Ada Jiwa .. Penuh Makna

As salam.. berbagai cara kita boleh menyampaikan sesuatu mesej. Dengan kata-kata , perbuatan , menulis dan lain-lain. Tapi mungkin ramai yang tidak ambil kisah atau terlepas pandang dengan apa yang ingin di sampaikan melalui gambar. Gambar itu sebenarnya memberi seribu makna jika di kaji dan dihayati. Ahakss.. tetiba ler pulak ayat skema aku keluar kat atas tu. Tapi memang betullah …

Read More »

Tak Kisahlah Nak Pilih Mana Pun

As salam.. baru je sampai dari Kuala Terengganu.. perghhh rasa macam nak patah pinggang ni.. akhirnya kembali menjejak kaki di N9 negeri beradat..keh keh keh.. Tapi kali ini bukan aku nak cerita pasal apa yang aku buat kat Kuala Terengganu.. lagi pun aku ni bukan artis atau blogger top pun nak cerita hal-hal personal ni..haha..cukup sekadar tempek-tempek gambar kat Facebook …

Read More »