Home » Uncategorized » Santai Ramadan | Apa Yang Best Kat Bazar Hari Ni

Santai Ramadan | Apa Yang Best Kat Bazar Hari Ni

Assalammualaikum..hari ni agak lewat ke bazar ramadan..lagi pun aku bukan nak beli apa sangat pun.Sekadar kuih je buat berbuka.Juadah lain isteri dah siapkan kat rumah.Jimatkan.

-google-

Bila sampai bazar hari ni ermm..semua macam dah kosong je..haha mungkin cuti hari sabtu ramai orang yang turun ke bazar kot.Kuih hampir semua habis..Yang tinggal hanya kuih yang dah biasa dapat seperti karipap.haha..tak mau karipap.

Setelah berhari-hari aku lalu depan warung ni..hari ini akhirnya aku tertewas juga dengannya.Ayam Goreng Berempah tu beb..perhh baunya boleh membahayakan puasa tu..sabar sabar sabar.Bukan apa sangat pun sekadar nak merasa..
Cuma hari aku tengok yang jual mercun kat bazar semalam dah tak ada..dah insaf kot atau berpindah ke port lain untuk cover line..panas..panas..

Check Also

Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah. Pihak PDRM telah …

8 comments

  1. nak jugak ayam berempah :p

  2. ado tk jumpo eh kolopong dan kuih sopang tu.. kih kih kih

  3. ARUL : tak ado laa… hahaha..copek bona habis eh..kalau nak kono poei kul 4 baru leh dapek..haha

  4. perggg..ayam berempah tuh..sodap, kan

  5. sy kalo g bazar suka beli air kedondong asam n kuih bengkang~ ^^

  6. kiz kalo kow nak ke bazar pasti terjah kui yer….hehe..air x beli ke?..haha..

  7. JR = air kat rumah boleh buat laa…haha..sama je mcm yang jual tu..

  8. si penjual tu terbaca dalam blog bro kut… tu pasal dia pindah pi tempat lain…mahu dok tangkap gambar dia ,lepas tu buat entry mcm blog mazidul akmar sidek tu..pendedahan esklusif…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *