Breaking News
Home » Uncategorized » Santai | Dulu-Dulu Punya Hal

Santai | Dulu-Dulu Punya Hal

Kata orang…tak ada yang lama,tiada yang baru.Semua akan berubah ikut peredaran masa.Yang muda akan tua,yang gagah akan lemah,yang sihat akan sakit..dan macam macam lagi lah perubahan.Setiap perubahan pasti berlaku dengan berbagai cara dan sebabnya.ok..ini secara umumlah kan..biasalah intro..macam lagu gak mesti ada intro.

Blog ini juga telah banyak berubah dari fizikal dan mental.Rakan2 blogger yang lain pun mesti dah banyak kali yang buat perubahan pada blog.Macam yang sorang ni..dah berwajah baru..haha terbaek.Nak tengok klik..

Yang Ni blog aku dulu..retro..kah kah punya wajah..kacak tak?

Macam blog aku ni pun dah banyak berubah ..walaupun tak secantik mana..tapi janji berubah..janji simple..tak mahu semak-semak..cara menulis pun dah lain.. kata orang pengalaman mendewasakan..haha..poyo punya statement..apa apa pun selamat blogging buat semua rakan seperjuangan.
JOM BACA ENTRI DARI SEGMEN JOM KONGSI ENTRI
Berapa Kali Korang Tukar Template

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

15 comments

  1. welcome wajah baru..hahaha…

  2. hehehehe blog pon kena matang ikut usia.ye tak bro.saye ni je ntah bbile nk matang nya.blog still kena pink.

  3. akak pun nak kemaskan blog tapi tak tau dah nak buat lagu mana..
    tengok dok semak lagu tu jugak.tak reti nak susun.

  4. suka dgn blog simple mcm ni. tp rasanya font entry halus sgt…kene tekan ctrl dan + untuk baca. hehehe…

  5. jangan tuan punya blog yg berubah…sudah ler…

  6. wahaha terbaek kiz 😀 ehem nak deco blog juga ke ?

  7. @Freaky terbeakk pasal apo..haha..aku rasa tak mau deco lagi laa buat masa ni..tema dan warna blog ni dah sebati kot..senang orang nak ingat..haha

  8. dulu retro, sekarang metro. hehe XD

  9. Haishhh…Nak update blog pon seminggu sekali apatah lagi nak tukar wajah…Hehehehe~ Nanti la..Bila datang rajin nnt

  10. blog pun ada evolusi selari dgn peredaran masa…

  11. aku pun rasa nak evolusikan blog aku tuh..tapi takde mood nak menaikkan semangat aku untuk deco2 blog aku tuh…

  12. hahahha…2×5 mcm blog aku yg dlu…tapi aku banner dah la takde, kosong plak tue, widget kureng, backgroup pun yg tue jugak…ahhaa…

  13. aku baru lagi…mase mula-mula memang pening nak setting blog ni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *