Menu Tutup

Sana Sini Yusry Dan Lisa Surihani Layan Je

As Salam..berpeluang lagi kita bertemu hari jumaat yang penuh berkat.Jadi kalau dah hari jumaat tu,yang lelaki faham-faham sudahlah.Jom berkumpul di masjid.Sejak semalam kalau kepada yang kaki blogwalking atau pun para pelayar dunia maya pasti akan jumpa cerita perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani…cerita tentang pernikahan Yusry dan Lisa dan yang paling menjadi tumpuan adalah gambar pernikahan atau perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani.
Aku tak der lah nak tempek gambar atau nak cerita tentang perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani secara khusus sebab dah banyak entri yang cerita macam tu.Cuma begitulahkan,kalau dah dikenali orang,setiap apa yang berlaku kepada kita pasti menjadi tumpuan.Bukan bab nikah kahwin je..sampai jika meninggal pun pasti akan cepat tersebar..ok itu bab-bab yang baik-baik kan.
Tapi macam mana pula hal keburukan..memang sah jugalah akan cepat tersebar.Jadi sesiapa yang rasa dia menjadi tumpuan atau popular tu pandai-pandailah bawa diri.Kerana setiap mata yang memandang akan cepat memantulkan kepada telinga yang menanti cerita tehangat..huhu..kepada yang rajin sebar pula..rasa-rasanya tak payah ler sebar luas-luas lagi..takut nanti aib sendiri pula yang tesebar..tak gitu.
Tahniah buat Yusry dan Lisa Surihani..sebab telah selamat dijabkabulkan semalam.. ijab dan kabuk itu yang wajibnya..semoga terus bahagia hingga akhir hayat..

6 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *