Menu Tutup

Sambungan Cerita Bawah Tu .. Alaa Yang Bawah Tu Laaa..

Sekali apa punya tajuk entri daa.. adakah aku akan kembali kepada cara dan style lama aku menulis..adehh..tajuk meraban..entri meraban tapi tu yang menjadikan pengikut beriban..kah kah..poyo lak rasa eh di situ..pang..pang..dua das kat dahi kasi sedar diri semula..opss dah sedar dah..
Sebelum menjadi isu semasa baik aku buat cerita tentang tajuk kat entri sebelum ni..haha.Karang ada yang buat entri bertajuk ” Blogger Poyo..Tajuk Lain Cerita Lain ” kah kah..sebenarnya cerita biasa je..dulu,tadi dan kini bila aku minum tengahari mesti aku ke kedai ni..sebab kat sini semua pelayan yang ambil order perempuan.dengar tu perempuan..sebab tu aku rajin ke sana..tapi sebab aku nak minum je ..tak der makna sebab perempuan2 tu..tapi yang menjadi musykil kenapa perempuan tu semua macam nak ngurat aku je..haha..persoalan yang penuh tanda tanya dan mungkin boleh di bagi tanda tangan kat muka ..huhu.
Memang aku perasan tu..bila aku sampai je..cepat je tanya order..lembut je suara..bila orang lain tak der semesra itu pun..tu yang aku perasan ok..atau pun memang dia yang ada perasaan..huhu..tu je sebenarnya entri yang kat bawah tu…settle hutang..
Sisipan bawah : tapi ni lagi pening..tajuk kat entri terdahulu..entri kat entri terbaru..apo kono eh ni..kah kah..

6 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *