Breaking News
Home » Uncategorized » Sahabat..Siapakah Antara Kita Sebenarnya..?

Sahabat..Siapakah Antara Kita Sebenarnya..?

Walau berbeza cara tapi mukadimahnya sama.

Salam kepada semua pembaca dan para blogger yang hebat2 belaka..( anda semua adalah sahabatku )

Sebelum tu aku ambil kesempatan ni nak promote blog rakan2 yang selama ini ada meluangkan masa komen setiap artikel aku yang taklah sehebat blogger2 lain..aku rasa ini kali kedua aku promote blog rakan2 yang mengomen artikel2 aku..may be lepas ni ada yang ke 3 kot..( aku bukan hebat sangat nak promote orang tapi aku pegang pada prinsip ” sikit sama sikit, banyak sama banyak..) semoga dengan cara ini dapat memberi sedikit traffic kepada blog rakan2..penghargaan dari aku yang tak seberapa..
Jadi kepada pengunjung blog ini sila terjah blog dia orang atas dasar seorang sahabat..
Kong Hwang sing  kenapa pakai nama ni eh kure2
Nusananosa91
daniela
kepada pengomen lain tu nanti lain kali aku tulis lak..

Sedikit catatan tentang sahabat yang ingin aku kongsikan bersama sahabat2 semua..Sekadar catatan
peribadi ketika jari jemari sedang menari di atas keyboard ni…

=- Jika anda memberi sesuatu kepada sahabat..itu juga bermaksud anda memberi sesuatu kepada diri anda sendiri..
=-Jika seseosorang merasa dirinya terlalu hebat tanpa mengakui kelemahannya..hanya sahabat yang rapat mampu  menyedarkannya.
=- Yang ini mesti ada…sentiasa bersama di waktu susah dan senang..kerana itulah sahabat yang sebenar.
=- Janganlah mengaggap atau mengagungkan seseorang sahabat..dengan membiarkan sahabat lain hanya memandang kearkaban anda bedua..
=-Anda mungkin popular di kalangan sahabat,.tapi anda harus ingat bukan semua yang menyukai anda itu boleh jadi sahabat..
=- Jika hendak mimiliki sahabat..anda juga harus layak untuk menjadi sahabat..
=-Kenyataannya banyak perkara yang boleh kita kongsikan dengan sahabat berbanding dengan saudara sendiri..percayalah..

Apa pun semoga setiap persahabatan adalah persahabatan yang di redhai Allah…Insyaallah..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

6 comments

  1. salam..tulisan kecik..malam2 cam ni mata pun dah kecik..hhehehe..btw usaha gak baca..nice n3

  2. kesilapan teknikal tu…huhuhu…

  3. nak ajak jogging aaa…akak domam!!! tu yg slow2 tu…tapi den usoho gak jongah sini…

  4. hehe..terima kasih dengan tuan penulis artikel ni..

  5. thanks bro sudi promote blog saya di entry nih
    saya terharu sangat
    dan entry nih memang betul
    setuju sangat

    P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 – 0…..Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

  6. Syabas dengan ikhtiar anda untuk promote blog rakan-rakan–tapi betullah kata umie tu..tulisan kecik sangat la.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *