Menu Tutup

Ruang Promo Untuk 3 Top Referring Blog ( Mingguan )

Ada macam iklan google tak..hahaha..tak jadi langsung.

Sesaja sebab tak boleh tidur..godek-godek html blog..haha..tetiba terfikir nak buat iklan ala-ala google adsense..haha,walaupun tak nampak sama macam iklan google tu.Jadi kat situ aku nak letak promo untuk 3 blog yang refer traffik tertinggi untuk mingguan.Maknanya kalau minggu-minggu maintain..tak der laa terkeluar dari ranking..kah kah.

Keputusan akan keluar petang ni..kih kih..tak tahu bila..referring tu maksudnya trffik yang masuk melalui link blog tersebut..tak kira ler dari bloglist ke..backlink ke..ke ke dan ke apa-apa je lah.oklah.lokasi dia kat bawah tu..sesuai kot sebab dekat dengan shuot box..haha.

9 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *