Home » Uncategorized » Ruang Promo Untuk 3 Top Referring Blog ( Mingguan )

Ruang Promo Untuk 3 Top Referring Blog ( Mingguan )

Ada macam iklan google tak..hahaha..tak jadi langsung.

Sesaja sebab tak boleh tidur..godek-godek html blog..haha..tetiba terfikir nak buat iklan ala-ala google adsense..haha,walaupun tak nampak sama macam iklan google tu.Jadi kat situ aku nak letak promo untuk 3 blog yang refer traffik tertinggi untuk mingguan.Maknanya kalau minggu-minggu maintain..tak der laa terkeluar dari ranking..kah kah.

Keputusan akan keluar petang ni..kih kih..tak tahu bila..referring tu maksudnya trffik yang masuk melalui link blog tersebut..tak kira ler dari bloglist ke..backlink ke..ke ke dan ke apa-apa je lah.oklah.lokasi dia kat bawah tu..sesuai kot sebab dekat dengan shuot box..haha.

Check Also

The Red Warriors

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ?

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ? Itulah persoalan yang mungkin bermain difikiran peminat bolasepak …

9 comments

  1. aku hanya mampu : wuahahahaha 😀 .. aku gelak sebab bimbang gak kalau aku duk maintain situ jep 😛

  2. hehe.. idea sempoi…

  3. Good idea, harap boleh tertempek situ nanti haha…

  4. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. 🙂
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

  5. wahh menarik lah..hope tersangkut kat situ hehee ^_^

  6. cuak aku bro… den pun tak tau bondo alah tu cam mano.. kih kih kih

  7. haha…bagus kerja ni kiz..alah2 adsniaga lah pula…

  8. cool .. heheh 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *