Breaking News
Home » Berita » Ratu Anai-Anai Khasiat Merawat Masalah Mati Pucuk

Ratu Anai-Anai Khasiat Merawat Masalah Mati Pucuk

Khasiat Ratu Anak-Anai , Ratu Power , Rawat Mati Pucuk Dan Masalah Batin – Sanggupkah anda memakan serangga? Inilah yang di lakukan oleh seorang lelaki dengan memakan ratu anai anai yang di dakwanya mempunyai berbagai khasiat terutama yang melibatkan masalah kebatinan. Perkara ini di dedahkan dalam metro ahad hari ini. Lelaki itu mendakwa memakan ratu anai-anai dapat membantu memulihkan penyakit mati pucuk dan merawat masalah tenaga batin.Wanita yang memakannya pula dikatakan dapat menambahkan kesuburan seperti fungsi ratu anai-anai itu sendiri yang menghasilkan ribuan telur.

Metro Ahad 08 mei 2011
Ratu Anai-anai Ratu power

KHASIAT RATU ANAI-ANAI

Disebabkan khasiat dan kesukaran mendapatkannya, seekor ratu anai-anai dijual antara RM1,500 hingga RM2,500 kepada orang tengah dan boleh mencecah RM5,000.“Harga ratu anai-anai bergantung kepada saiz dan warnanya. Yang kecil biasanya berwarna hitam pucat manakala ratu anai-anai besar berwarna kekuningan seperti ulat sagu. Lagi besar, khasiatnya lagi bagus.

Macam macamkan…mahukah anda mencubanya??

Sumber

Check Also

carta keputusan Liga Super 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018. Empat perlawanan Unifi Liga Super Malaysia 2018 berlangsung. Keputusan …

5 comments

  1. erk nak makan pon fikir 2 3 kali..

  2. err . ni mcm taksub pun ade

  3. makan ??? grrr.. xsnggup nak makan. geli kottt

  4. mmg power saya pernah makan benda ni hdup2…tpi selebhnya dahulu kna buang kepalanya dulu…saya cari sendiri di kampung

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *