Home » Santai » Pulang Marilah Pulang Bersama Sama

Pulang Marilah Pulang Bersama Sama

Gelang sipaku gelang..gelanglah rama-rama,pulang marilah pulang marilah pulang bersama-sama..ehh kalau tak salah aku lah cam tu lah bunyi lagu eh.. saja nak share gambar yang aku jumpa kat FB ni.. lawak pun ada..cam perli pun ada..ehh.. apa-apa pun penyokong ketat-ketat Belanda jangan marah eh..nangis tak per arr.. 

Agaknya apa dialog yang sesuai untuk gambar kat atas eh..?? Apalah agak eh yang di borakkan eh tu..

psttt..sekadar gurau senda ..prittttt ( full time ) FAKTA : BELANDA tersingkir dari Euro 2012 setelah tewas semua perlawanan dalam kumpulan B.. pasukan pilihan ramai yang paling awal tersingkir…soba yolah.

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

One comment

  1. Kesian belanda kan, huhu..italy dan spain tadi lepas group stage..

    *sori bro, br bertukar template lg hari tu tak ingat bloglist asal tu..dah masuk dah, hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *