Menu Tutup

Pulang Marilah Pulang Bersama Sama

Gelang sipaku gelang..gelanglah rama-rama,pulang marilah pulang marilah pulang bersama-sama..ehh kalau tak salah aku lah cam tu lah bunyi lagu eh.. saja nak share gambar yang aku jumpa kat FB ni.. lawak pun ada..cam perli pun ada..ehh.. apa-apa pun penyokong ketat-ketat Belanda jangan marah eh..nangis tak per arr.. 

Agaknya apa dialog yang sesuai untuk gambar kat atas eh..?? Apalah agak eh yang di borakkan eh tu..

psttt..sekadar gurau senda ..prittttt ( full time ) FAKTA : BELANDA tersingkir dari Euro 2012 setelah tewas semua perlawanan dalam kumpulan B.. pasukan pilihan ramai yang paling awal tersingkir…soba yolah.

1 Comment

  1. Elih Japahar

    Kesian belanda kan, huhu..italy dan spain tadi lepas group stage..

    *sori bro, br bertukar template lg hari tu tak ingat bloglist asal tu..dah masuk dah, hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *